Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ctrl+Alt+Del kérdése:
A segítségetek kérném. Fogadtam a barátnőmmel hogy kitalálom mi az bevenév vagy elnevezés amit még nem mondtam neki 5 hónap alatt. A 6. hónapfordulónkig kellene kitalálnom. Várom a gyors válaszokat hogy mi lehet ez a becenév vagy megszólitás?!
Figyelt kérdés
Annyi módon hívtam már hogy nem tudok mire gondolni.Annyit segített hogy két szóból áll, az első szó kezdőbetűje sz , még annyit mondott hogy kicsit egoistán hangzik.
Előre is köszönöm a segítséget.
2015. ápr. 27. 09:13
3/13 A kérdező kommentje:
Nemhinném hogy ilyenre gondolt.... Inkább normális válaszokat küldjetek.
2015. ápr. 27. 09:21
6/13 anonim válasza:
Mármint te tűnsz tőle egoistának, vagy ő? Nem mindegy
7/13 anonim válasza:
mondjuk amit írtam az nem becenév...
"szép lány"
"szőrös lány"
"szűk lyukú"
"szűk látókörű"
"szagos punci"
"szaros bugyis"
"szét kefélt"
"szépség megtestesülése"
...
van még 1 hónapod rájönni...és mi lesz ha nem találod ki?
8/13 anonim válasza:
Cutie, Cute, Szivi, Szivecske, Baby, Drágám, Cukorbogyó, Életem, Cukorfalat, Szépségem, Életem, Honey, Cukorborsó, Szépségem, Gyöngyvirágom, Gyönyörűm, Manóm.
Nekem így hírtelen ezek ugrottak be. :)
10/13 anonim válasza:
Az "Sz" lehet a szép, szív, szerelem és ezek ragozott alakjai, Pl: Szívem hercegnője, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!