Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Segitene valaki a női logika...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitene valaki a női logika megértésében?

Figyelt kérdés
Megcsalt a feleségem,kibékültünk,ő megmagyarázta,hogy ezért meg azért csalt meg,tehát én voltam a hibás csak nem én szereztem neki a bikucit,mondtam neki,hogy akkor ezentúl ha valami nem stimmel nálam is akkor ugyanugy félreléphetek én,és majd megmagyarázom,hogy ezért meg azért mert kevés a szex vagy bármi,erre felháborodott,hogy nem ha nem jó valami akkor el kell válni vagy megbeszélni a gondot,mondom akkor te miért nem ezt tetted? Erre annyit mondott mert nem lehetett velem beszélni,én mondtam neki hogy nem vagyok analfabéta sem miért nem irta le,ha azt gondolta,hogy süket vagyok,és nem tudja elmondani,magyarul tudok ő is ezt nem értem,viccen kivűl,szerintem simán bolondnak nézz.
2016. nov. 25. 17:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Én azt nem mondtam. De ahogy leírta a kérdező, igenis látszik hogy ez két ember hibája, gondolom egyáltalán nem tiszteli a barátnőjét....
2016. nov. 26. 01:45
 22/27 anonim ***** válasza:

mert biztos így történt, hogy egyik nap a kérdezőnek rossz kedve volt, a nő meg pont akkor akarta megbeszélni, de a rossz kedv miatt nem tudta, ezért megcsalta...

ha valóban meg akarta veled beszélni többször is, és már egy ideje nem volt minden jó, de te nem hallgattad meg, nem változtattatok, akkor ne lepődj meg, hogy megcsalt. ebben az esetben a te kezed is benne van, mégha nem is kellett volna azért megcsalnia, mert az szintén nem volt helyes. ennek tükrében, ha neked bajod lenne, neked is meg kéne próbálnod megbeszélni vele, és ha ő meghallgat, nem úgy mint te őt, akkor nem indokolt a megcsalás. ha ő se hallgat meg téged, nem foglalkozik a problémáddal, akkor "nyugodt szívvel" megcsalhatod, és megintcsak ugyanannyira hibásak lesztek mindketten.

persze ha a meg akarta beszélni, de veled nem lehet azt jelenti, hogy nem mondott szó szerint semmit, és nem volt észrevehető rajta hogy valami baj van, akkor egyrészről nagyon hülye nő, másrészről kevésbé hiteles a magyarázata. persze lehet tényleg igaz, ebben az esetben el kell dönteni, hogy elfogadod hogy ilyen hülye volt, hogy nem mondta el a bánatát, hanem inkább megcsalt, vagy szakítasz vele. ugyanez igaz fordítva is...

2016. nov. 26. 10:48
 23/27 anonim ***** válasza:
Kiégek egy nő sose lehet hibás,vicc ez a világ.
2016. nov. 26. 15:04
 24/27 anonim ***** válasza:
azt lehet megcsalni aki hagyja. Csald meg nyugodtan... majd ha rákérdezd add elő ugyanezt a szöveget. kussban fog maradni. Ő azért nem válik, mert kell neki az a biztonság amit nyújtasz
2016. nov. 26. 16:34
 25/27 anonim ***** válasza:

22-es: Pontosan.

9,17

2016. nov. 26. 18:32
 26/27 anonim ***** válasza:
És mégis mi van, akkor ha ő is megcsalja? Mi fog történni? Rendbe jön a kapcsolatuk? Vagy újra helyre áll a bizalom? Nem értem mért ezeket írogatjátok, főleg mivel a fő kérdés az volt hogy: Segitene valaki a női logika megértésében?, nem az hogy: Na akkor most megcsaljam én is?
2016. nov. 26. 18:36
 27/27 anonim ***** válasza:

Jaj már, mindig, aki megcsalja a másikat, az veri a legjobban az arcát, hogy ő csak áldozat.

Ez nemtől független.

2016. nov. 29. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!