Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Segítene valaki a női logika...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítene valaki a női logika megértésében?

Figyelt kérdés

Sokszor írják, hogy nem a kis pénisz a baj, hanem az önbizalomhiány, miközben:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

És ezek a pozitív válaszok.

A 10-es egy hosszú történet arról, hogyan alakul ki a komplexus:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Hogy legyen magabiztos egy férfi úgy, a legpozitívabb, amit kaphat, hogy a nő nem alázza meg, csak szakít vele? Mindent a nőktől lehet tudni ezzel kapcsolatban. 15cm alatt nem féefi, de legyen magabiztos...

2023. okt. 8. 14:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
96%
Amúgy meg ne legyünk már álszentek! Ha választhatnál két nagyon kedves, intelligens lány közül, akik közül az egyiknek gyönyörű, formás, dús keblei vannak, míg a másiknak olyan a mellkasa, mint egy kisfiúé, te melyiket választanád?
2023. okt. 11. 18:53
 42/74 anonim ***** válasza:
91%

Végigolvastam az eddigi hozzászólásokat és próbáltam keresni a kérdező logikáját, de logika helyett csak egy folyamatos állítást találtam a kérdező részéről, ami szerint a nőknek csak a nagy farkú srácok kellenek.

A logikával sok mindent lehet kezdeni, de egy hamis állítással semmit sem.

2023. okt. 11. 20:18
 43/74 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező beléd kár minden szó, rajtad szemellenző van, rettenet mód korlátolt vagy és akkor is csak fújnád tovább, hogy de bizony minden nőnek a nagy farok kell, ha ott állnak előtted egy rakás nő, aki ennek az ellenkezőjét állítja.

Eleve a linkelt kérdésekben is egy csomóin leírják, h egyáltalán nem kevés a 14-15 centi, sőt! Kb minden farok méret kérdésnél van egy halom nő, akinek bőven elég a 15 cm is, de persze fújjad csak tovább, hogy minden nőnek a nagy kell, ha te ettől jobban érzed magad. Attól még a valóság nem lesz más, mint h rengeteg nőnek nem a nagy farok az ideális.

Ilyen alapon mi is ide tudunk linkelni millió és egy kérdést, ahol a férfiak épp azt boncolgatják mennyire nem kívánatos és undorító a salátás punci pl vagy h kiábrándító/szakító ok a kis mell stb stb. Mi a bánat értelme van ennek?? Vannak ilyen és vannak olyan emberek is, de addig amíg minden nézeteiddel ellentétes véleményt lefitymálsz és tudomást sem veszel róluk, addig felesleges bármit írni. Higgy, amit akarsz, azt jónapot. Normális férfiak meg nem a gyk-n vergődnek a farok méretük miatt, hanem élik az életüket boldogan a nőjükkel. Bizony, a kis(ebben) mérettel rendelkezőek is.

2023. okt. 11. 21:06
 44/74 A kérdező kommentje:

Le van írva. A nőktől tudni, hogy a nagyobb jobb, aztán csodálkoznak, ha ezt a férfiak elhiszik.

2023. okt. 11. 21:07
 45/74 anonim ***** válasza:
88%

És az rakat válasz miért tűnik fel, ahol le van írva, hogy sokaknak tökéletesen ELEGENDŐ a kisebb méret is? Jaaa, mert azon nem tudsz hőbörögni meg az nem illik be a korlátolt, szemellenzős világnézetedbe? Értjük, nincs több kérdés.

Felőlem egészen nyugodtan hiheted azt, h mind a 4 milliárd nőnek nagy farok kell, szerinted érdekel bárkit is? Nekünk ettől sem rosszabb, sem jobb nem lesz. Lehet tovább nyígni, úgysincs semmi értelme, de ha téged ez tesz boldoggá..

2023. okt. 11. 21:27
 46/74 A kérdező kommentje:

Ebből a két végletből az elsőt.

Ha szerinted ez hamis, akkor beszélj nőkkel.

1: nem minden nőnek, hanem a legtöbbnek

2: a gyakoris kommentek is ezt igazolják, hát még a valóság

3: mivel nőktől tanultam a női szexualitásról, meggyőzhető vagyok nő által

4: 15cm jó, igen, mert 15-20cm között jó, de a 15cm alatti miatt szoktak aggódni, nem alaptalanul

5: ne ítélkezz ismeretlenül

2023. okt. 11. 21:28
 47/74 A kérdező kommentje:

Nincs sok olyan komment.

2023. okt. 11. 21:31
 48/74 anonim ***** válasza:
91%

Igen-igen, pontosan úgy van, ahogy mondod a szemellenződ mögül. Most már jobb?

De bizony, h sok komment van és a valóságban is rengeteg ilyen nő van, csak te meg sem akarod látni. Hát akkor maradj ebben a tudatban, őszintén nem értem mi egyebet vársz. Bár az, aki azt hiszi a farok méret a legfontosabb egy párkapcsolatban, annak fogalma sincs milyen is egy igazi, szerelmen alapuló kapcsolat.

2023. okt. 11. 21:53
 49/74 A kérdező kommentje:

Nem tudom mit szedsz, de adj belőle. További jó képzelgést velem kapcsolatban.

2023. okt. 11. 22:33
 50/74 anonim ***** válasza:
91%

Itt maximum te szedsz valamit, de azt elég nagy dózisban.

Nem képzelgünk, elég elolvasni a válaszaidat és a napnál is világosabb, hogy semmilyen más véleményt, álláspontot nem vagy hajlandó elfogadni. A te lelked attól nyugszik meg, ha mindenki bólogat, h igen a nők döntő többségének a nagy farok kell. 🤷🏻‍♀️

2023. okt. 11. 22:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!