Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítene valaki a női logika megértésében?
Sokszor írják, hogy nem a kis pénisz a baj, hanem az önbizalomhiány, miközben:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
És ezek a pozitív válaszok.
A 10-es egy hosszú történet arról, hogyan alakul ki a komplexus:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Hogy legyen magabiztos egy férfi úgy, a legpozitívabb, amit kaphat, hogy a nő nem alázza meg, csak szakít vele? Mindent a nőktől lehet tudni ezzel kapcsolatban. 15cm alatt nem féefi, de legyen magabiztos...
Az csak egy példa.
Nem ezt látni.
A tiéd biztos az, az enyém miatt szerencsére nem kell aggódni.
Ne magadból indulj ki.
Nyugi, a nagytöbbséghez tartozol.
Szerencsére nem te vagyok, így nincs igazad.
Akkor ezt az emberi logikát el tudod magyarázni?
Egy férfi horgászik, és kifogja az aranyhalat ami így szól:
- Ha visszadobsz, teljesítem egy kívánságodat.
- Rendben van - mondja a férfi és visszadobja. - Szeretnék egy autópályát Budapest és Hawaii között.
- Hát ezt nagyon sok ideig tartana megcsinálni, kívánj mást!
- Háát... szeretném megérteni a női gondolkodást.
Az aranyhal elgondolkozik, majd így szól: kettő vagy négy sávos legyen az autópálya?
Jók az ilyenek :D
Ja, nagyon jók ezek a férfiak által - a saját maguk igazolására - kreált, béna “viccek”. :D
Nem értem minek írsz ki kérdést, ha úgy sem fogadsz el semmilyen választ, csak amit te jónak gondolsz. Akkor élj abban a tudatban, hogy a földön minden nőnek csak a nagy farok a kielégítő, ámen. Azt hiszed ez befolyásol bármit is? Megsúgom: a világon semmit. 😊
Miééért bénaaa??? 🤣
...
Matekórán a tanárnő kérdezi a diákokat:
- Ha három veréb ül a fán, és egyet lelövünk, hány marad az ágon?
Pistike jelentkezik:
- Egy se, mert a többi elrepül.
- Hát ez így matematikailag nem helyes, Pistike, de a logikádat értékelem.
- Tanárnő! Én is kérdezhetek valamit? Három nő fagyit eszik az utcán. Az egyik harapja, a másik nyalja, a harmadik szopja. Melyik a férjes asszony?
A tanárnő gondolkodik.
- Hát, amelyik szopja.
- Sajnos nem, hanem amelyiken gyűrű van, de a logikáját értékelem!
Milyen választ nem fogadok el? Nem az összes nőnek, hanem a legtöbbnek.
Az ilyen vicceken pedig csak az sértődik meg, akire igaz.
Aztán ugyan honnan veszed, hogy a legtöbbnek?? Onnan, hogy néhányan a gyakorin azt írták, ahol egyébként egy rakás troll van, akik meglepő módon trollkodnak magukat nőnek kiadva? Te teljesen komolyan erre alapozva vontad le, hogy márpedig a legtöbb nőnek nagy farok kell? Alaposan el vagy tájolva. VANNAK nők, akiknek a nagy méret a jó és VANNAK nők, akiknek nem.
A “viccen” pedig nem sértődtem meg, ezt miből sikerült kiokoskodnod? :D Leírtam h ezek csak béna önigazolásként szolgáló szennyek, sértődik meg a halál ilyeneken.
Hiába hosszú ha vékony🙂
Kinek mi a jó, de való igaz nem túl kielégítő ha túl kicsi.mobdjuk 10cm. De kicsinél én tŕnyleg csak olyannal találkoztam ami vékony is volt, lehet egy megfelelo vastagsággal nem lett volna gond. Na meg s srác csak csiszazolt, kis kezdo tinik voltunk mindkettrn😆
Ennek amúgy semmi köze a logikához, egyszerüen különbözőek vagyunk. Nem tudom mi ezen a nem érthrtő. Ha meg a srác különösen odaadó az ágyban elkepzrlhető hogy kompenzálja vele a minivirslit, vannak akik ezt állítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!