Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz/felszínes az aki ezért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz/felszínes az aki ezért hagy ott egy randit?

Figyelt kérdés
Interneten másképp nézett ki a férfi. Régi képet küldött amin nem volt pocakos. Mikor megláttam hogy vagy 100 kg azonnal visszavonulást szerettem volna. Aztán mégis megittam vele egy kávét. De még be se ültem a kocsiba már tiltottam is le. 30 éves férfi aki nem tud egy egészséges testet fenntartani azzal nekem semmi dolgom. Felszínes vagyok ez miatt? Én is vékony vagyok miért tàmadnak a trollok.
2023. okt. 5. 06:37
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
64%
Most komolyan azon az egy megveszekedett kávén szenvedtek? :D
2023. okt. 5. 11:33
 22/27 anonim ***** válasza:
81%
21. Nem tudunk már mibe belekötni jódolgunkban, unatkozunk :)
2023. okt. 5. 11:36
 23/27 anonim ***** válasza:
69%

22

Azt látom. :D

2023. okt. 5. 11:42
 24/27 anonim ***** válasza:
59%

18

Tipikus példája vagy az incel lúzereknek, akinek egy kávé anyagi javak és qurvulás elfogadni.

2023. okt. 5. 11:51
 25/27 anonim ***** válasza:
51%
Maximum akkor lenne qrvulás, ha nyújtott volna a kávéért cserébe szexuális szolgáltatást. Dehát erről szó sincs, sőt. :D
2023. okt. 5. 12:05
 26/27 anonim ***** válasza:
21%
Itt nem a kávé árán van a lényeg, most komolyan ennyire nem vagytok képesek egy kicsit messzebbre látni? Most ennyi erővel beleköphetek a kávédba, mondván, hogy az csak 500 forint, mit pattogsz ennyi pénz miatt. Nyilván nem az anyagi részén van a hangsúly...
2023. okt. 5. 13:36
 27/27 anonim ***** válasza:
50%

26. Ja, olyankor meg menne a pofavágás meg rád is löttyintenék itt ezek a kötekedő majmok.

25. Te sem érted. Nem a kávéról van itt szó elsősorban! Fura, hogy minket szoktatok egybites tuskó gondolkodásúaknak beállítani, ti meg, akik annyira kifinomultan gondolkodtok, egy egyszerű metaforát nem vagytok képesek értlemezni... Az a "kávé" lehet egy fuvar, egy éttermi vacsora, egy külföldi út, egy bármi, érted?

Leírtam - leírtuk, többen is. 19-es válaszból emelem ide a lényeget:

"A kérdés az, hogy meddig mész el úgy, hogy tudod, hogy úgysem kell a másik? Még ezt-azt megvetetsz vele azért? Még ide-oda elviteted magad azért? Vagy inkább közlöd vele az elején a dolgot?"

2023. okt. 5. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!