Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz/felszínes az aki ezért hagy ott egy randit?
Gàz, h nem mondtad az arcàba egyből.
Legalàbb kifizettetted vele a kv-t? 😉
Nem, ez nem felszínesség. Senki nem köteles bárkinek odaadni magát, főleg, ha az illető kvázi hazudott a külsejéről. Emellett meg szabad jogod eldönteni, hogy kivel szeretnél, és kivel nem szeretnél kapcsolatot. Igen, ehhez a külső is hozzá tartozik. Én sem gondolom felszínesnek magam, de egy alapvető fizikai vonzalom csak kell ahhoz, hogy egy normálisan működő kapcsolatot fenn tudjon tartani az ember. Ha neked ő külsőre taszító, akkor tök értelmetlen is lenne folytatni, és azért itt nem 2-3 kiló feleslegről van szó.
Meg a fő, hogy tényleg hazudott. Értem én, hogy midnenki igyekszik a legjobb színben feltüntetni magát, de az ilyesmiknek annyira nincs értelme... Élőben ha találkoztok, úgyis látjátok egymást. Tudom, sokan arra játszanak, hogy "akkor már könnyebb dolguk lesz", de egyébként nem. Sokkal kiábrándítóbb, amikor teljesen másra számít az ember, mint az, ha eleve tudja, hogy nem egy görög isten a másik. Így ráadásul mindenkinél kukázza magát: akinek fontos a fittebb alkat, azoknál a 100 kilójával, akik meg mondjuk a nagyobb darab, vagy egyszerűen csak pocakosabb pasasokat szeretik (mert akármennyire is hihetetlen, de van jópár ilyen hölgy), azoknál meg pont azzal ejti ki magát, hogy a képen nem olyan. Na, ezért sem kéne hazudni. :-)
Egyébként én (F) is találkoztam hasonló jelenséggel. Volt olyan randim - más szempontból is életem legabszurdabb randija volt -, ahol a találkaponton 10 perc után jöttem rá, hogy aki ott áll nő, az lehetséges, hogy a randipartnerem. Egy 6 évvel azelőtti, kivételesen jól beállított képe volt kint, élőben teljesen máshogy nézett ki.
De konkrét ismerősöm is van ilyen, egy 24 éves lány, 165 centivel 80 kiló, de mindenhová a 16 évesen, és 30 kilóval ezelőtt készült képét teszi fel. És panaszkodik, hogy már többször volt, hogy randin nem ismerték meg. Na, vajon miért?
Volt velem ilyesmi. Tinderen és Facebookon 4-5 éves képek, nagyon helyes, jó alakú srác. Már megbeszéltük a randit is, nagyon jókat dumáltunk. Majd hát nekem szokásom volt netes ismerkedésnél, hogy kérek friss képet az illetőről, meg persze én is küldök. Na, hát hirtelen egy 30 kiló plusz ráment a képeihez képest :D Elmondtam a barátnőimnek de mindenki arra biztatott, hogy azért menjek el, hátha mégis jó lesz, bár utólag mind azt mondta, hogy tudják, hogy ezt tanácsolták, de ők offolták volna egyből ahogy meglátják a képet. Na elmentem, vacsi, ő fizetett, hát a személyisége sem tetszett meg idegesített is. Hazaértem és írt egyből hogy jól éreztem-e magam és megmondtam hogy igen de nem úgy nézel ki mint a képeiden és ez hazugság, aztán amikor leesett neki hogy nem lesz több randi azt mondta azért dugni járjunk össze, nemet mondtam és azt mondta rajtam is van felesleg nem is kevés (163 cm és 60 kg voltam, szerintem ez azért csak kicsi felesleg), de ő elfogadta csak én vagyok felszínes. Letiltottam és egy haverja rám írt hogy egy bánat ku.rva vagyok :D
Jól tetted hogy offoltad, nem azért mert túlsúlyos hanem mert hazudott.
"hát a személyisége sem tetszett meg idegesített is. Hazaértem és írt egyből hogy jól éreztem-e magam és megmondtam hogy igen"
:D
LOL, miért írjátok mindig ezt? Mennyiből tartana egyből megmondani, hogy nem, nem éreztem jól magam? xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!