Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz/felszínes az aki ezért hagy ott egy randit?
Figyelt kérdés
Interneten másképp nézett ki a férfi. Régi képet küldött amin nem volt pocakos. Mikor megláttam hogy vagy 100 kg azonnal visszavonulást szerettem volna. Aztán mégis megittam vele egy kávét. De még be se ültem a kocsiba már tiltottam is le. 30 éves férfi aki nem tud egy egészséges testet fenntartani azzal nekem semmi dolgom. Felszínes vagyok ez miatt? Én is vékony vagyok miért tàmadnak a trollok.2023. okt. 5. 06:37
11/27 anonim válasza:
Nem gáz egyáltalán. Az első randi ezért jó, ha csak ilyen kávézós, mert hamar fel lehet állni.
12/27 anonim válasza:
10. Jól éreztem magam, mert nevettünk meg voltak érdekes témák. Sógornőmet szívből gyűlölöm de amikor találkozunk és kedves velem akkor szívesen beszélgetek vele és fel is dob meg jól érzem magam, csak hát tudom hogy egy alja ember és csak összeszedte magát a családi eseményre. Nem függ össze a kettő.
13/27 anonim válasza:
Azonnal visszavonulást akartál, de azért a kávét megittad :D Tessék srácok, a mai tanulnivaló.
14/27 anonim válasza:
13. Én már rég megtanultam a leckét :D Nőre akkor adok pénzt, ha már kilátásban van valami folytatás.
12. Ez a felfogás eléggé kivételesnek számít, főleg nők körében. Ha egy nő valakit nem kedvel úgy en bloc, akkor általában nem is érzi jól magát vele.
15/27 anonim válasza:
Részben megérthető, de gusztustalan viselkedés elfogadni a kávét és közben már tiltani is. Ne csodálkozz, ha elhíresztel.
16/27 anonim válasza:
15. Következő kérdés: "Minden szarnak elhordott. Hülye férfiak..."
17/27 anonim válasza:
Nem vagy felszínes, bár nem a kocsiban kellett volna letiltani, hanem a elmondani neki, hogy bocsi, de messze nem úgy nézel ki, mint a régi képeken és ez nekem nem fér bele.
18/27 anonim válasza:
Valahol egy kicsit k.rvulás elfogadni javakat olyasvalakitől, aki amúgy nem jön be, és tudod h úgyis lepattintod, nem? :D
19/27 anonim válasza:
Szerintem ez a felszínesség-dilemma itt csak egy terelő kérdés. Nem erről van szó! Akkor hagysz ott egy randit, amikor csak akarsz! Ez sztem mindenki számára teljesen egyértelmű. A kérdés az, hogy meddig mész el úgy, hogy tudod, hogy úgysem kell a másik? Még ezt-azt megvetetsz vele azért? Még ide-oda elviteted magad azért? Vagy inkább közlöd vele az elején a dolgot?
Na ez itt az érdekes szerintem.
20/27 anonim válasza:
A kávét se kellett volna megidd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!