Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felszínes vagyok emiatt?

Figyelt kérdés
A barátommal közös megegyezéssel szakítottunk kb 1,5 éve. A napokban ráírtam és elkezdtünk újra beszélgetni. Megbeszéltünk jövő hétre egy találkozót de már nem sok kedvem van menni. Meséltük egymásnak messengeren, hogy mi történt velünk ebben a 1,5 évben, és mondtam neki hogy sikerült leadnom azt az 5 kilót (60-ról), amit akartam, amire mondta, hogy ő meg hízott. Azt hittem viccel, vagy hogy pár kiló, de elvileg jelenleg 97 kiló. Amikor még együtt voltunk, akkor 62-65 között mozgott. Nem is tudtam, hogy másfél év alatt lehetett ennyit hízni, ez több, mint 30 kiló. Elvileg nincs semmi betegsége. Normális, hogy emiatt teljesen kiábrándultam belőle?
2023. okt. 4. 22:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Végül is mit akarsz? Újrakezdeni, vagy csak barátilag beszélgetni.

Nem mindegy. Ha már elkezdted, találkozz vele egy kávéra, beszélgessetek. Szép lecsengése kehet a másfél évnek.

Elmondhatod neki, hogy nem újrakezdeni akartál, hanem csak jó szívvel gondoltál rá, mint barátra, hogy hogy megy a sora.

A hízás miatt ne sértsd meg, ne alázd meg, nem tudhatod, mi az oka. A zabálásnak pl cukorbetegség is oka lehet.

2023. okt. 4. 22:37
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Igen, az vagy.

Egy senkiházi nulla.

2023. okt. 4. 23:55
 3/7 anonim ***** válasza:
62%

Pf..na persze ha forditva lenne, rögtön jönne, hogy fogyjá le...

2023. okt. 5. 04:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt olyan hogy randiztam valakivel aki a képein jó pali volt élőben meg 30 kilóval több, kiábrándultam. De olyan sztorim is van, hogy egy srácért nagyon odavoltam kb két évig, aztán nem taliztunk olyan 10 hónapig és amikor megláttam olyan kib.aszott rondának láttam hogy el nem tudod hinni, nem is értem hogy mit ettem rajta. Vékony volt de nagyon ronda.

Nem gondolom hogy ettől felszínes vagy. Exekkel alapból ne kezdj soha.

2023. okt. 5. 06:24
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagy felszínes! A férfi átlag súly 60-70 kg. Ilyen 100 kilós dagadékhoz kevés nő tud vonzodni. Én sem és a kérdés szerint te se. Koptasd le valami hazugsággal.
2023. okt. 5. 06:29
 6/7 anonim ***** válasza:
93%
Hát hogyne, a férfi átlag súly 60-70 kg, a női meg 45,tudjuk🤡
2023. okt. 5. 07:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
LOL! Ez tuti kitalált kérdés vagy a csávó lódít. Egy év alatt nem lehet 30 kilót hízni!!!
2023. okt. 5. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!