Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki rosszul öltözik, lerombol nálam minden illúziót, emiatt felszínes lennék? 17L
Leszögezem, hogy nem a legdrágább, márkás ruhákra gondolok.
Lehet olcsón, turiból, netről rendelve, bolhapiacozva, akciókból is stílusosan öltözködni, és szerintem sokat elárul ez az emberről. Pláne férfiként.
De lányoknál is gyakran megfigyelem, hogy magukra aggatnak mindent, ami a Bershka kirakatában volt, és görcsösen villogni szeretnének.
Megkaptam a minap, hogy felszínes vagyok.
Persze nem nézem le, aki nem öltözik az én meglátásom szerint jól vagy előnyösen, de nem kelt bennem vonzalmat semmilyen szinten.
Nem nekem kell megfelelni, csak szerintem aki harmonikusan öltözik, nagyobb eséllyel harmonikus belül is.
Nem drága dolgokról van szó.
Turkálok, cserélek barátnőkkel én is többnyire.
Szinte csak fehérneműt vásárolok újonnan.
Akinek nincs pénze ételre, nyilván egy extrém eset, a kérdésem pedig egyértelműen egy átlagos polgárra vonatkozik.
De mint látom, a kérdés bővebb kifejtését nem sikerült sokaknak elolvasnia, vagy megértenie.
Kár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!