Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért felszínes a picit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért felszínes a picit gazdagabb nők többsége?

Figyelt kérdés
2014. nov. 13. 12:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Mit értesz ez alatt?
2014. nov. 13. 12:13
 2/8 Girls are ridiculously shallow ***** válasza:
75%
A nők többsége rettentő felszínes. Tisztelet a kivételnek. Egyébként az egyik legkevésbé felszínes lány, akit ismertem, éppen egy milliárdos cégvezető lánya volt.
2014. nov. 13. 12:14
 3/8 anonim ***** válasza:
57%
Nem csak a picit gazdagabb nők többsége az.
2014. nov. 13. 12:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem penz kerdese, hogy mennyire felszinesek. Ez intelligencia kerdese inkabb...
2014. nov. 13. 12:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez egy alaptalan általánosítás. A picit gazdagabb nők nem felszínesebbek, mint a picit gazdagabb férfiak vagy a picit nem gazdag nők, vagy akárki.
2014. nov. 13. 12:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem hencegesbol mondom, de mi eleg jol allunk anyagilag, adok az oltozkodesre, csinositgatjuk a csaladdal a hazat, de soha nem voltam felszines. Orulok, hogy nekem van boldog vagyok, ha valamit tudunk csinalni, ami latvanyos, de ennyi. Viszont rengeteg olyan csajt ismerek, aki szegeny, es nem is tesz ellene, hogy ne legyen az, es annyira felszines bekepzelt, hogy az mar faj. Szoval szerintem ez nem penz kerdese, hanem a belso tulajdonsagoke, ertekrendde.

21L

2014. nov. 13. 13:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Tehetős családban nőttem fel, én magam is nagyon jól keresek. Adok a külsőmre, mert a munkám is megköveteli, meg egyébként is van bennem egy kis nárcisztikus hajlam úgymond. A páromtól is elvárom, hogy adjon magára, mert fontos a megjelenés, akárhogy nézzük. Szeretem a jól kinéző embereket, de nem sokat ér, ha belülről üres. Szóval lehet, hogy a külső fontos és van bennem kis felszínesség, de pl. nem maradnék együtt olyan emberrel, akinek nincs a fejében semmi, nincs kisugárzása, stb. És ez nem az anyagi helyzetemmel függ össze szerintem.
2014. nov. 13. 16:29
 8/8 anonim ***** válasza:
A szegényebbek is azok különben.
2014. nov. 17. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!