Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elárulhatom a Titkomat?
Figyelt kérdés
36 éves vagyok és nincs se gyerekem, se párkapcsolatom. Rettegek, hogy egyedül maradok. Az elmúlt egy-két évben a barátaim mind lemorzsolódtak mellőlem vagy csalódtam bennük. Úgy érzem, hogy elhaladt az életünk egymás mellett, más dolgok érdekelnek, más irányt vett az életem mint az övék. Többet foglalkozom az önfejlesztéssel és a saját utam megtalálásával mint Ők. De sokszor nagyon nehéz egyedül és magányosnak érzem magam. A munkatársamba belezúgtam nagyon, de félek kezdeményezni vagy nyitni felé. Félek, hogy nem fogok kelleni neki.2023. szept. 30. 14:30
1/12 anonim válasza:
Szedd össze magad, légy férfi! Jobb a biztos nem a kollégádnál, mint a bizonytalan talán.
Ne arra várh, hogy azon elmélkedhess, hogy mi lett volna, ha....
2/12 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ezt érzed. Munkatársaddal kapcsolatban meg azt tudnám tanácsolni, hogy ne kezdeményezz direktben, csak közeledj hozzá, ismerjétek meg jobban egymást és ha látod, hogy nyitott rá, akkor el tudod hívni valahova.
3/12 anonim válasza:
Szerintem is próbálkozz be nála, kit érdekel, ha nem kellesz neki? Nem leszel tőle kevesebb, se te, se ő nem lesz értéktelenebb, max nem egymást keresitek.
4/12 A kérdező kommentje:
Lány vagyok
2023. szept. 30. 14:54
6/12 A kérdező kommentje:
Hogy félek
2023. szept. 30. 15:15
7/12 anonim válasza:
Nem veszítesz semmit,ha elmondod neki. Ha méltónak találod az érzéseidre,akkor nincs mitől félned! Mit súg a megérzésed?
8/12 anonim válasza:
nyiss felé nem lesz gond többet ér mint azon gondolkodni mi lett volna ha.
ha nem jönne össze írj nekem szívesen barátkozom,esetleg szexkapcsolat is érdekel és számíthatnál rám nagyon sokáig(akkor is ha a szex nem játszik)
28F
9/12 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, hogy én is tetszem neki! Próbálkozott már közeledni felém többször is csak óvatosan, de nekem csak most kezd leesni! Biztos hogy nem voltam nyitott és nem kapott megfelelő visszajelzést, ezért nem haladunk sehova
2023. szept. 30. 17:31
10/12 anonim válasza:
nagyon remélem hogy össze jön drukkolok,majd írd meg mi van azért kérlek
üdv 8-as
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!