Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elárulhatom a Titkomat?
Figyelt kérdés
36 éves vagyok és nincs se gyerekem, se párkapcsolatom. Rettegek, hogy egyedül maradok. Az elmúlt egy-két évben a barátaim mind lemorzsolódtak mellőlem vagy csalódtam bennük. Úgy érzem, hogy elhaladt az életünk egymás mellett, más dolgok érdekelnek, más irányt vett az életem mint az övék. Többet foglalkozom az önfejlesztéssel és a saját utam megtalálásával mint Ők. De sokszor nagyon nehéz egyedül és magányosnak érzem magam. A munkatársamba belezúgtam nagyon, de félek kezdeményezni vagy nyitni felé. Félek, hogy nem fogok kelleni neki.2023. szept. 30. 14:30
11/12 anonim válasza:
Mond neki hogy bejössz neki mit szolnál egy kávéra valahol meg séta ha aszondja igen akkor ennyi nyertél.
12/12 anonim válasza:
"Próbálkozott már közeledni felém többször is csak óvatosan, de nekem csak most kezd leesni! Biztos hogy nem voltam nyitott és nem kapott megfelelő visszajelzést, ezért nem haladunk sehova".
Pont emiatt nem sikerült nekem sem egy Lánnyal. Hiába érdeklődtem,kerestem,hívtam, nem vette a lapot. Azóta nem keresem,mert hiábavalónak tartom a további érdeklődést. Te ne ess ebbe a hibába!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!