Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő az exekről érdeklődi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő az exekről érdeklődik és még fényképet is kér róluk, akkor bejövök neki?

Figyelt kérdés
Angol tanfolyamon megismerkedtem egy nővel, utóbbi időben együtt tanultunk, sokat beszélgettünk, nevettünk és egyszer egy beszélgetésen szóba kerültek az exek. Elkezdett érdeklődni hogy milyenek voltak és a végén még mondta is hogy mutassák már neki képet ezekről az exekről...
2023. szept. 29. 22:46
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Önbizalomhiányos. Másokhoz hasonitgatja magát, nincs egyénisége.
2023. szept. 29. 22:50
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Lehet hogy bejössz neki, de hogy van valami pszichés gondja, az még biztosabb. Soha eszembe nem jutott volna ilyesmi, pedig volt már néhány pasim...
2023. szept. 29. 23:00
 3/7 anonim ***** válasza:
65%
Gondolom, érdekled. Emellett féltékeny típus, aggódik, hogy elég jó lenne-e neked.
2023. szept. 29. 23:11
 4/7 anonim ***** válasza:
44%
Lehet meg akarja tépni őket:)
2023. szept. 29. 23:16
 5/7 anonim ***** válasza:
38%
Lehet. Meg az is lehet, hogy egy pszichopata. Én nőként màr attól is viszolyogtam, ha egy pasi a randik alatt azt nyomatta, hogy az exével miért szakítottak, vagy bàrmit az exekkel kapcsolatban. Azt sem bírtam, mikor engem faggattak az exről. Normàlis ember így működne, de te tudod...
2023. szept. 30. 06:40
 6/7 anonim ***** válasza:
43%
Kontrollmániás, önbizalom hiányos ha még nem szállt le a rózsaszín köd engedd el.
2023. szept. 30. 08:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon fura, az biztos. Egy ilyen felszínes ismeretségben mi köze az exeidhez?
2023. szept. 30. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!