Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élőben nagy érdeklődést mutat, de az üzenetemre nem válaszol. Érdeklődik irántam, vagy sem?
Találkoztam többször egy 29 éves nővel, és úgy tűnt, hogy erősen érdeklődünk egymás iránt. A következő héten tudtam, hogy nem lesz alkalmunk találkozni, ezért gondoltam írok neki, hogy fenntartsam a kapcsolatot, illetve még előrébb vigyem, konkrétan akartam is kérdezni valamit. Semmit nem reagált rá. Eközben hallottam valakitől, aki régóta közös ismerős, hogy vele írkál továbbra is, szóval lett volna alkalma nekem válaszolni.
Az azutáni héten viszont megint találkoztunk, és megint nagyon érdeklődő volt irántam élőben, mint mindig, vagy talán még jobban - etéren soha nem adott ellentmondásos jeleket, csak azzal, hogy az üzenetemre nem válaszol.
Nem tudok kiigazodni rajta. Ha érdeklődik irántam, akkor miért nem válaszol, amikor írok?
Most pár hétig megint nem találkozunk. Már egyszer írtam korábban neki, amikor felvettem vele a kapcsolatot, hogy örülök, hogy megismertem, erre nem vártam különösebben választ, nem is jött. Így már két üzenetem van válaszolatlanul, harmadszor nem fogok neki írni, akár várja, akár nem.
Az a helyzet, hogy amit élőben mutat felém, az már több, mint kedvesség. Az már erős érdeklődés jele. Olyan dolgokat tesz és mond, amiket mással nem, még olyanokkal sem, akiket régebb óta ismer.
DE az üzenetemre nem válaszol.
Nagyon nézte az arcom, hogyan reagálok arra, amikor a volt párjáról beszélt, miközben nem is nekem mondta a mondandóját.
Persze ez lehet azért is, mert már érzi, hogy akarok valamit, nem feltétlenül azért, mert ő akarna valamit, de gyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!