Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Élőben nagy érdeklődést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élőben nagy érdeklődést mutat, de az üzenetemre nem válaszol. Érdeklődik irántam, vagy sem?

Figyelt kérdés

Találkoztam többször egy 29 éves nővel, és úgy tűnt, hogy erősen érdeklődünk egymás iránt. A következő héten tudtam, hogy nem lesz alkalmunk találkozni, ezért gondoltam írok neki, hogy fenntartsam a kapcsolatot, illetve még előrébb vigyem, konkrétan akartam is kérdezni valamit. Semmit nem reagált rá. Eközben hallottam valakitől, aki régóta közös ismerős, hogy vele írkál továbbra is, szóval lett volna alkalma nekem válaszolni.

Az azutáni héten viszont megint találkoztunk, és megint nagyon érdeklődő volt irántam élőben, mint mindig, vagy talán még jobban - etéren soha nem adott ellentmondásos jeleket, csak azzal, hogy az üzenetemre nem válaszol.

Nem tudok kiigazodni rajta. Ha érdeklődik irántam, akkor miért nem válaszol, amikor írok?

Most pár hétig megint nem találkozunk. Már egyszer írtam korábban neki, amikor felvettem vele a kapcsolatot, hogy örülök, hogy megismertem, erre nem vártam különösebben választ, nem is jött. Így már két üzenetem van válaszolatlanul, harmadszor nem fogok neki írni, akár várja, akár nem.

2023. máj. 23. 13:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Üzenetre nem válaszol OK. Miért nem hívod fel és mentek inni/enni valamit? Ebben volna valami akarat/tett is.
2023. máj. 23. 17:41
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el. Ha ugy isten igazan tetszik a masik, akkor alig varjuk hogy irjunk vele. En ezt faszikent mondom. Volt egy csaj akivel randizgattam olelgetett csokolgatott, sot meg szex is volt szemelyesen mint valami eletunk parjai lettunk volna egymasnak, ahogy elvalltunk messengeren egyszavakba valaszolt, szinte semmirol nem szolt a beszelgetesunk. Mindig azt kell nezni erolteti e a kovetkezo talalkozot es hogy mennyire erdeklodoen ir akkor is mikor nem vagy ott.. felejtos kerdezo.
2023. máj. 24. 02:02
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
* ja az kimaradt, hogy a csajrol kiderult egyebkent hogy rajtam kivul 3 ferfival toszatta magat.....
2023. máj. 24. 02:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!