Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy a pasi komolyan érdeklődik, vagy csak meg akar fektetni?
Illetve ha nem keres túl gyakran, mindig tesz-vesz az intő jel vagy csak valóban elfoglalt?
Vannak mondatok amivel ki lehet húzni a valódi szándékot és az erre való válaszokból ki lehet következtetni?
Tudom, hogy mindenki más és más, de valami furfangosságra gondolok. :)
Ha csak ki szeretnél használni levágom a fszod!
Szerintem ezzel egyértelműen nyomatékosítod, hogy hosszú, monogám párkapcsolatra vágysz.
Beszéljétek meg, hogy ki mit keres. Egyébként a viselkedéséből látszik, hogyha más is érdekli.
Később meg nálunk hangzott el ilyen mondat a pasim szájából, mikor 1-2 hónapja együtt voltunk: "Szivem, folyton csak szexelünk. Szeretném, ha csinálnánk mást is. Holnap menjünk randizni!"
(Nagyon durván leterhelt és stresszes pár hetem volt tényleg. Tanulás-evés-alvás-szex)
Ha még találkozó sem volt persze, hogy csak szex jár a fejében, de nem olyan szinten, hogy maj' megőrül érted, mert élete is van rajtad kívül és eléggé cuki, hogy előre szól, hogy nem lesz ideje akármi is az oka.
Majd ha taliztok netán (többször) és csak flörtöl vagy úgy veszed észre, hogy nem érdekli igazán amit hablatyolsz, de folyton bókol vagy kétértelmű megjegyzései vannak akkor gondolhatod, hogy csak szexpartner van a tarsolyában.
Annak ellenére hogy vannak "árulkodó jelek" azért nem biztos, hogy ha tökéletes úriemberként viselkedik nem koppanhatsz.
Nincs garancia erre se mint bármely más dolog esetén sincs.
A legjobb ha nem fexel ki azonnal neki :D
3-as
Ez nem teljesen igaz. Velem ugyanezt csinálta egy csávó, akinek mégis csak szexre kellettem.
Kérdező! Ez sajnos kivédhetetlen, kivétel ha azt csinálod mint én. Soha többé nem jössz össze senkivel. 🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!