Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem érdeklődik egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklődik egy nő sem irántam?

Figyelt kérdés
27 éves férfi vagyok. 4 párkapcsolatom volt eddig, mostanra azonban 0 kontaktot tudtam nőkkel kialakítani. Diszkóban koptatnak, Tinderen kevés a match és azokkal is nyögvenyelős a kommunikáció, munkahelyen szinten csak beégtem amikor több hónapnyi napi szintű beszélgetés, közös ebéd után randira hívtam egy lányt. 7 hónapja ez megy, sehol semmi eredmény. Pedig a külsőmmel ELVILEG nincs baj (privátban küldhetek fotót véleménynyilvánításra). 180 magas vagyok, 82 kg, sötétbarna haj, kék szem…
2022. szept. 9. 20:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Szia! Nekem jöhet a fotó!
2022. szept. 9. 20:37
 2/12 anonim ***** válasza:
19%
Miért ért véget az a 4? Én eljutottam oda, hogy hiába volt 120 kg-os nő, akivel szakítottam, pont azért, mert csak kövér nőknek kellek, bár inkább vele lennék, mint magányosan döglök meg. Borzasztó érzés, hogy csak nekik kellettem, de még borzasztóbb egyedül lenni.
2022. szept. 9. 20:49
 3/12 anonim ***** válasza:
86%

3.

Egyedül lenni nem olyan rossz, mint egy olyannal aki nem jön be neked, vagy fordítva. Egy hazugság az egész, ami idővel csak egyre kínosabb lesz.

2022. szept. 9. 20:53
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
#4: beléd legalább szorult némi emberi méltóság. Tanulhatnának tőled ez ügyben itt egy néhányan.
2022. szept. 9. 20:59
 5/12 anonim ***** válasza:

5.

Köszi a dicséretet - igen, ezt mondták már itt párszor :)

2022. szept. 9. 21:06
 6/12 anonim ***** válasza:
66%

Azért több hónapig egy valamire való csaj se vár. A szexel képtelenek vagytok várni több hónapot, de a randira hívással akár éveket is.

Diszkóba szórakozni járnak a csajok, nem ismerkedni. Tinder pedig egy felszínes dolog.

Ha a külső jó, akkor vagy a szöveg a gáz, vagy a viselkedés, vagy nem jó emberekkel, nem jó közegben ismerkedsz.

2022. szept. 9. 21:08
 7/12 anonim ***** válasza:
Mutasd.
2022. szept. 9. 21:16
 8/12 anonim ***** válasza:
94%

Nem vagy vonzó, vannak milliószor jobb lehetőségeik. Ennyi a lényeg.

Ismerkedj értelmes helyeken, tedd lejjebb az elvárásaidat, igényeidet. Hagyd a dizsiket, szedd össze magad és viselkedj értelmesen.

Tökéletesen látszik hogy nem ismered a nőket abból, hogy hónapokig képes voltál cuckold módon várni míg elhívod ebédelni/randira az általad írt nőt. Ez valami eszméletlen sok idő, nem gondolod komolyan hogy majd hónapokon át való üres trécselgetés után van még komoly esélyed bármire?

Valószínűleg rengeteg esetben ilyenek miatt is szívsz.

2022. szept. 9. 21:37
 9/12 anonim ***** válasza:
66%

7: Köszi, adtál egy felismerést.

Amúgy én is hasonlóan érzek, mint a kedves kérdező. De legalább én tudom az okát. Senkinél sem próbálkozok, így nem is várok értékelhető eredményt. De ezzel nincs is bajom jelenleg. Csajok sem próbálmkznak nálam, de ez sem csoda, mostanában nem élek közösségi életet így lehetőséget sem biztosítok. Pedig régebben volt rá példa. Arra is hogy én kezdeményeztem. Csak aztán lett egy hét éves tartós kapcsolatom, és miután annak vége lett úgy két éve, azóta nem érzem az “éhséget” hogy “ennem” , “vadásznom” kellene.

29/F

2022. szept. 9. 21:42
 10/12 anonim ***** válasza:
80%
"Diszkóba szórakozni járnak a csajok, nem ismerkedni" - ezen azért besírtam....úgy néz ki h a csajok kb sehova se ismerkedni járnak?....mintha ez vmi külön szakkör lenne, és csak ott lehetne ismerkedni....vicc
2022. szept. 9. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!