Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdeklődik irántam az előadóm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdeklődik irántam az előadóm jól látom?

Figyelt kérdés

Röviden és tömören megpróbálom leírni, van egy tanárom(középkorú), én végzős főiskolai hallgató vagyok. Mindig is csodáltam őt, az óráin figyeltem, tiszteltem mint ember a tudása miatt felnéztem rá, elég érzékeny ember emellett. Sok hiányosságom van a tárgyából jól tudom, de küzdő fejlődni vágyó típus vagyok a későbbi szakmámhoz is kell ez az intellektualistás, és mindig oda tettem magam a vizsgákon. Elkezdte megjegyezni a nevemet, aztán arra lettem figyelmes, hogyha órán kívül összetalálkoztunk, mindig mosolyogva köszönt (oké- kedves, jólelkű ember, én is úgy köszöntem) aztán egyszer ültem az egyik folyosón egy padon és mikor meglátott zavarában 1 emelettel tovább ment, (akkor bohókásnak tartottam).

Ezután néha mikor kettesben összetalálkoztunk folyosón vagy egyik épületből a másikba menet beszélgettünk, meg

csak úgy megkínált pl abból amit evett, se szó se beszéd a kezembe nyomta. Volt még egy-két dolog, de azt itt nem szeretném tovább részletezni.

Bevallom őszintén nem is tudom, hogy szeretnék-e valamit, nem tudok róla túl sok mindent, külsőre sármos férfi, nem akarom, hogy csak egy csinos lányt lásson bennem aki esetleg arra kell neki. Van családja,szóba is hozza néha órákon őket. Kérlek erősítsetek meg, hogy ezek csak baráti gesztusok a részéről. Nem tudom, hogyan kellene vele viselkednem, ha összetalálkozunk már, olyan furcsa közeg alakult ki köztünk.

Előre is köszönöm a válaszokat!

24/N

2017. nov. 21. 20:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a semmibe látsz bele dolgokat. Aki nem bunkó, az beszélget az ismerősével, ha egymás mellett "kényszerülnek" menni, illetve a kajájából is simán megkínálhatja illendőségből. Azt meg, hogy zavarában ment egy emelettel följebb, csak valami képzelgés, semmi sem támasztja alá
2017. nov. 21. 21:03
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Nam tom nam jaarok iskolaaba 24f szingli vagyok
2017. nov. 21. 21:09
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Legyél Te is kedves vele. Ennyi.

Észre fogod venni, ha túl kíván lépni a tanár-diák kapcsolaton.

Ennyiből nem ez jön le.

2017. nov. 21. 21:12
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem jól látod.
2017. nov. 21. 21:14
 5/14 Monyi15 válasza:
27%

3. válaszoló...Tejóég. Hát az is maradsz ezzel a stílussal és helyesírással...

Amúgy szerintem várd ki a végét:) Ha lesz olyan. :D Ismerős helyzet, egyik barátnőm szintúgy fősulis. Közte és a tanára között alakul is a dolog szépen, a tanárnak nincs se felesége, se gyereke, se senkije, az iskola nem tiltja, szóval náluk így jó :D

Nemtudom igazából mit kéne tenned. Szerintem "játszd" ki. Incselkedj vele. Vedd a lapjait. Célozgass te is. Ne törődj a korral, meg hogy a tanárod. Aztán ha úgy érzed hogy döntőképes vagy, dönts. :)

2017. nov. 21. 21:16
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi értelmes és nem értelmes válaszokat, igazából van még egy két dolog, de azt itt nem akarom leírni, de kedves leszek aztán ennyi. Dolog meg van oldva. :)
2017. nov. 21. 21:16
 7/14 anonim válasza:
majd írd meg, mi lett! :)
2017. nov. 21. 21:20
 8/14 anonim ***** válasza:
53%
Akármit is érez irántad (ha érez szimpátián túl valamit), nem kéne adnod alá a lovat családos ember létére! Legyen több eszed Kicsilány! Ha viszket a nundzsa, meg kell vakartatni egy veled egyidős bakkal.
2017. nov. 21. 21:20
 9/14 A kérdező kommentje:

9./ írok, ha... esetleg lesz valami, de ki tudja.

10./ bocsika, de mikor a szövegértést gyakoroltad, hol lógtál? Ha figyelmesen elolvasod, amit írtam, abból kiderül, hogy nem vagyok elszállva, hogy megdönthessen... és attól mert tanuló vagyok nem kell a "kicsilányt" ilyen lekicsinylően használni.

2017. nov. 21. 21:26
 10/14 anonim ***** válasza:
Büfé szakon 12?
2017. nov. 21. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!