Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok arról, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, hogy egy férfi érdeklődik irántam aztán később közli, hogy neki a rosszlányok jobban tetszenek és volt már olyanokkal?

Figyelt kérdés
Konkrétan leírt pár külsős vonást ami bejön neki de hát én ezeknek pontosan az ellenkezője vagyok. Úgy érzem direkt azt akarja, hogy rosszul érezzem magam és kisebbségi érzésem legyen, de ha nem leszek olyan mégis lapátra fog tenni. Mi a véleményetek erről?
2020. júl. 28. 18:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
semmi
2020. júl. 28. 18:42
 2/6 anonim ***** válasza:
97%
Tedd lapátra te őt!
2020. júl. 28. 18:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Olyan vágyai vannak, hogy viselkedj úgy, mint egy rosszlány. Ezt vagy elfogadod (nem ajánlom), vagy nem fogadod el és akkor nem is állsz vele szóba.
2020. júl. 28. 18:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. Úgyis összejössz vele, vagy a hozzá hasonló marharépával.. aztán pár hónap és itt fogod szidni a pasikat..
2020. júl. 28. 20:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert hozzá, jól indul a dolog. :)
2020. júl. 28. 20:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a párválasztási képességeidhez.
2020. júl. 28. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!