Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak azután érdeklődik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak azután érdeklődik utánam a lány miután megtudja, hogy milyen pozícióban és hol dolgozok?

Figyelt kérdés

Barátnőkeresésben vagyok jelenleg Tinderről és a kevés matchből ami összejön randi ott is jól elvagyunk de aztán jön az, hogy még sem válaszol és a többi, több esetben előfrodult, hogy utólag rám írt vagy !Facebook-on jelölt be hogy még is csak ismerkedne miután nem válaszolt első randi után , nem szeretném leírni, hogy hol/mit és miért dolgozok de csábító lehet lányok számára, pont ezért is nem teszem a kirakatba és randin se közlöm , nyilván beszélek a munkámról de nem úgy , hogy elmondjam pontosan milyen pozicióban vagyok.

Pont ezért próbálkoztam Tinderen, hogy ne ez legyen az első szempont mint az ismerettségi körömben vagy a lány ismerősök lány ismerősei általi vonzásban ahol valahogy a nagyon szép lányok is érdeklődnek, Tinderen meg csak az átlagosak amivel ki is békülnék ha azért lenne velem aki vagyok és nem a mögöttes tartalmakért..

2022. máj. 27. 20:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Na vajon miért? 🤔
2022. máj. 27. 20:14
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

Hát cuki vagy hallod, azért a munkahelyed is részben te vagy, és ha jó melód van, az persze, hogy vonzó. Számomra vannak olyan szakmák meg munkaterületek, amik miatt hajlamos vagyok offolni a pasit (egészségügy, mlm és hasonló marketing hülyeségek, komolytalan munkák, semmilyen végzettséget nem igénylő fizikai munkák pl kukás, kasszás).

A fizetése nem érdekel (hiszen egy aldis pénztáros valszeg többet keres, mint mondjuk egy tanár), de hogy a meló pontosan milyen munkát és milyen agytevékenységet takar, az igenis érdekel.

Ha ennyire irritatív vagy, szerintem dolgoznod kéne még az önértékeléseden, mert így nem kéne belevágni a társkeresésbe... mert így csak gyűlni fog a frusztrált kérdések meg az incelhiszti mennyisége itt a gyakorin.

2022. máj. 27. 20:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Nyilván értem miért, csak az a része nem világos, hogy tök jól elbeszélgetünk randi előtt is meg van az összhang meg minden, sőt randin is jól elbeszélgetünk, és igen nem vagyok egy Brad Pitt de adok magamra még is a randi vége általában az, hogy nem találkozunk többet vagy legyünk barátok, ha meg valahogy kiderül mi is a helyzet akkor valahogy fellángol a szerelem sőt olyan szinten hajtanak, hogy már kellemetlen és mikor szembesítem őket ezzel, hogy most ez hogy van, akkor valamelyik csak letilt valamelyik meg kikéri magának, hogy mit gondolok róla, majd mikor visszakérdezek, hogy de akkor miért tűnt el és miért nem írt akkor olyan szintű hülyeséget írnak le, hogy nem is értem hogyan gondolják komolyan
2022. máj. 27. 20:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát akkor sikerült bevonzanod néhány idióta libát. Megesik az ilyen. Én nagyon nem vagyok ez a nőtípus, úgyhogy nem tudom én se az ő gondolkozásukat megérteni, de ha tényleg vmi ennyire hiper szuper csilivili melód van (elképzelésem sincs, mi lehet az, amit ennyire szégyellni kell), akkor kezdetben ne beszélj erről konkrétumokban, hanem csak írd körül, vagy adj meg helyette egy másik pozíciót, ami nem annyira big deal. Pl ha NASA űrhajós vagy, akkor helyette mondd azt, hogy mérnök, vagy ha dékán a Yale-en, akkor helyette legyél mondjuk adjunktus az eltén.
2022. máj. 27. 20:26
 5/9 A kérdező kommentje:
#4 Főleg a pénz a menő benne, csak nem akartam ilyen nyíltan kiírni. Nem szeretek a pénzzel lányt keríteni mivel az nem hosszútávú, nyilván volt benne részem korábban, de most már nem aranyásót akarok keresni hanem partnert akit a személyiségem és én fogom meg nem a pénz.
2022. máj. 27. 20:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Mert egy kis görény. Párszor dugd meg aztán tipli.
2022. máj. 27. 20:42
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem erre vágyok, nyilván voltak ilyenek is, de rájöttem, hogy én nem vagyok átlagfeletti kinézetű így nem várok el átlagfeletti kinézetű lányokat sem saját magamért, így ellennék egy átlagos lánnyal is aki engem szeret és nem a pénzt, de ezeknél is a lányoknál is mint mikor a reflektor felvillan úgy nyílt ki a szemük a pénz hatására.

Egy lány volt aki tényleg normális volt és 8 hónapig jártunk és nagyon sajnáltam de elköltözött külföldre egy komoly előrelépési lehetőség miatt és én nem tudtam itt hagyni a munkám és tőle se várhattam el, hogy maradjon miattam, távkapcsolatban pedig egyikünk sem hitt hosszútávon..

2022. máj. 27. 20:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor meg szerintem nem az a kérdés, miért vonzod be az aranyásókat, hanem hogy miért nem vonzod be a normális lányokat... Talán erősítened kéne azokat a tulajdonságaidat, amelyekkel ez lehetséges, mert ha a pénzed az egyetlen vonzerőd, akkor van egy rossz hírem.

Amúgy meg nem tom miért kell minden csajnak az orrára kötni, hogy mennyit keresel, szerintem ezt elég ha akkor közlöd, amikor már párkapcsolatban vagy. A legtöbb gazdag emberen nem látszik, hogy gazdagok, csak ha villognak a lóvéjükkel.

2022. máj. 27. 21:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Erről beszélek, nem árulom el, és teljesen jól elbeszélgetünk online aztán ha találkozunk akkor is jól elbeszélgetünk de ezek szerint a kinézetem ami akadálya a dolognak.
2022. máj. 27. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!