Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy egy lány után nem érdeklődik egy pasi sem?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 14. 19:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
44%

Mármint soha èletében nem, vagy ez idōszakos? Pár hete/hónapja nem kaptál érdeklōdéseket és ki vagy bukva ezért?

Hány éves vagy amúgy? Szoktál ismerkedni, vagy csak ülsz és vársz, hogy jöjjön valaki, aki kiszabadít a jégfalaidat ledöntve?

Nekem is volt idōszakom, amikor úgy èreztem, hogy senki sem érdeklōdik, aztán késōbb mégis jöttek, fōleg mert elkezdtem ismerkedni, nem csak a szobámban gubbasztottam....

2019. ápr. 14. 19:53
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem biztos van olyan, aki érdeklődik irántad, csak lehet nem mutatja. Sok fiú ilyen. Szerintem leginkább az a titka a dolognak, hogy próbálj nyitott lenni, és vevő a kapcsolatteremtésre (és itt nem feltétlenül arra gondolok, hogy a párkapcsolat a fő cél), és még lesz az eredménye.
2019. ápr. 14. 19:55
 3/15 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
0%
Férfiak nem panaszkodnak itt annyit, mint ahány nő siránkozik amiatt, mert pár napig feléjük se szagol senki. :D
2019. ápr. 14. 20:07
 4/15 anonim ***** válasza:
75%

Két lehetőség van...

1. Ronda.

2. Süket / vak, így nem veszi észre.

2019. ápr. 14. 20:10
 5/15 anonim ***** válasza:
58%
Leginkább a + kilók. A férfiak egyszerű, vizuális lények, nem érdekli őket sem az eszed, sem a jellemed, ha kellően dekoratív vagy. Ha dagi vagy, akkor meg a fejed tetejére is állhatsz, akkor sem vesznek emberszámba.
2019. ápr. 14. 20:12
 6/15 anonim ***** válasza:
73%

- ronda

- dagadt

- csak túlsúlyos

- kretén

- nagypofájú

- retardált

- otthonülős

- bujkál

- kerüli az embereket nagy ívben

- retardált

- flegma

- vak

de azért a túlsúlyosak után még érdeklődnek mert van akinek azaz esete, náluk akkor nem érdeklődik végképp senki ha a jellemük visszataszító.

2019. ápr. 14. 20:20
 7/15 anonim ***** válasza:
73%
Ehhez végtelenül, de tényleg, extrém módon dagadtnak és-vagy igénytelennek kell lenni... de igazából az itt olvasottak (és az életben látottak) alapján én még akkor sem tartom reálisnak, hogy tényleg senki nem érdeklődik egy nő után. Inkább csak neki nem felelnek meg ezek a kérők, így hát nem is veszi érdeklődésnek-udvarlásnak ezeket a próbálkozásokat.
2019. ápr. 14. 20:33
 8/15 anonim ***** válasza:
65%
Inkabb a negativ kisugarzasra tudok gondolni. Ha nem erzed magad jol a borodben, az latszik, es egy pasi szamara nem vonzo egy gorcsos, folyton lesutott szemmel setalo, buvalb_szott no. Sajat tapasztalat.
2019. ápr. 14. 21:00
 9/15 anonim ***** válasza:
49%

Túlnyomóan a külső az, ami kritikus lehet, az átlagos az teljesen oké, a baj akkor van ha sok túlsúly is van, illetve mellé nem szép arc. Másik ok még az lehet, ha az illető nem mozdul ki sehova, így nem is tudják nagyon hol megismerni, mivel alapból neten kívül a legtöbb párkapcsolat szociális körből jön létre.

#8 Ez nem feltétlen igaz, van persze egy szint, ahol ez már kiábrándító, de alapból az nem hátrány ha egy csaj "elesett" típus, mert sok férfi meglátja benne azt, hogy ő majd "felkarolja".

2019. ápr. 14. 21:27
 10/15 anonim ***** válasza:

Amennyiben a külsőddel és az ápoltságoddal minden rendben, akkor a kisugárzásoddal lehet gond. A külsődön nem azt értem, hogy legyél bombázó, de ne legyél fogatlan, meg ilyesmi.

Csupán egy kérdésből nem lehet megmondani, hogy mi a gond veled.

2019. ápr. 14. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!