Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy egy lány után nem érdeklődik egy pasi sem?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 14. 19:47
11/15 anonim válasza:
Igazából erre jó példa a húgom... ha vele megyek bárhova, akkor mindig engem találnak be a pasik... pedig szebb se vagyok nála, főleg, hogy fiús stílusom van... ő is én is jófejek vagyunk, hasonló érdeklődéssel... talán +10kg van rajta igazából annyi, ami még szerintem nem baj. Na a ciki ott van a dologban, hogy tipikus sztereotíp leszbikus kinézetem van és mégis engem találnak be a pasik és nem őt... és ez szerintem amúgy a kisugárzás lesz, meg bennem alapban ott van az, hogy telibe...om a srácokat, úgysincs esélyük. Szerintem ez dolgozik. XD
12/15 anonim válasza:
Ja, arra akartam kilyukadni, hogyha nálad sokak szerinti jobb csaj lánybarátnőddel mész le, főleg akire így tudnak tapadni, az megnehezíti a dolgokat, nem kicsit, hanem nagyon. x) És ehhez tényleg a kisugárzás is elég, tapasztalat.
13/15 anonim válasza:
Ismerős csajok erre panaszkodnak sokan, 3 eset van:
- tényleg csúnya (ez a nagyon ritka)
- teljesen passzív (sokkal gyakoribb): otthon ül egyfolytában, munkahelyre úgy megy be, hogy füles a fejeben, könyv a kezében, egyedül ebédel, program max egy hasonló barátnővel. Gyakorlatilag egy hatalmas, láthatatlan ne zavarj pajzs az élete.
- rengetegen próbálkoznak nála, csak nem veszi, nem akarja észrevenni (a leggyakoribb). Mondom neki, miért panaszkodik, ott van X meg Y, közli, hogy az egyikre csak haverként tud nézni, a másik túl ilyen-olyan, mégis hogy mutatnának együtt, ez hülye, az looser, amaz túl szőke, emez egyszer megsértette. Szóval mindig van kifogás, és mivel Brad Pitt éppen nem ér rá, így nála senki nem próbálkozik.
14/15 anonim válasza:
Nőként úgy gondolom, hogy nem feltétlenül kell teljesen elcseszettnek, ocsmánynak, igénytelennek, elviselhetetlennek lenni ahhoz, hogy ne érdeklődjenek az ember után a férfiak. Én teljesen átlagos nő vagyok, nem vagyok sem kövér, sem ápolatlan, sem kiállhatatlan és nem is voltam soha, viszont volt egy időszak (kb másfél év), amikor nem igazán jártam társaságba, ha igen, akkor is zárkózott voltam, nem ismerkedtem meg új emberekkel, a családommal és a barátnőimmel töltöttem az időm és ekkor tényleg senki nem érdeklődött irántam (nem panaszkodásból írom, nyilván nem is ismerhettek meg férfiak úgy, hogy nem jártam sehová).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!