Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok! Ti tgényleg úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti tgényleg úgy érzitek, ha egy lány nem ír rátok, akkor nem is érdeklődik irántatok?

Figyelt kérdés

Többször olvasom itt, hogy ugyanannyit kell beletennie a kapcsolatba a nőnek, mint a férfinak stb stb. Én úgy gondolom, hogy az elején mégiscsak a férfinak kéne többet keresnie, majd egy idővel ez kölcsönös lenne természetesen.

Lehet "elúszott" ezzel pár lehetőségem, hogy én nem írtam, de boldogan találkoztam és beszélgettem vele? Ennyire elvárjátok, és nem elég csak az, ha örülök, ha beszélünk és találkozunk esetleg?

21/L

2016. szept. 12. 19:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, hogy milyen kedvromboló tud lenni, amikor azt érzed, hogy csak szórakoztatod a lányt, mert mindig te írsz neki, de ő egyszer sem erőlteti meg magát, hogy írjon neked? Olyan ez, mintha futnánk 1 busz után, ami nem akar felvenni minket. Eleinte még nekifutunk, hátha elérjük azt a buszt, aztán a sokadik próbálkozás után inkább hagyjuk a francba. Amúgy nem csak online rossz érzés ez, hanem offline is. Tudod, hogy kinek van kedve odamenni beszélgetni valakihez, aki aztán nem is keres téged és ezért azt érzed, hogy nem érdekled.

Amúgy meg megértem, hogy sokan így gondoljátok, hogy az elején mégis csak a férfinak kéne többet keresnie a lányt, a férfinak kéne lenyűgöznie a lányt, megmutatnia, hogy ő a megfelelő pár, stb... Csak akkor mikor derül ki, hogy a lány is megfelel a férfinek? Tegyük fel, hogy találsz magadnak egy férfit. Összejöttök, mert neked megfelel, persze már hónapok óta ismerkedtek. Tegyük fel, hogy te nagyon ismered őt, de ő téged nem. Előbb vagy utóbb úgy is kiderül, hogy nem passzoltok össze, de ez a "az elején teperjen csak a férfi" hozzáállás eredményezheti azt, hogy belementek egy olyan kapcsolatba (már ha eljuttok addig) ami szerintetek nektek megfelel, de a pasinak nem, mert csak később esik le, hogy nem tudna elviselni ezt-azt mellettetek. Remélem érted, hogy mire gondolok :D

2016. szept. 12. 19:19
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lényegében tényleg. Ha nem érdeklődik felőlem, nem keres az illető akkor én úgy veszem, hogy nem érdeklem, esetleg valamiért megharagudott rám vagy épp beképzelem azt, hogy biztos utál ezért inkább nem írok neki, hogy ne zavarjam. Mondjuk én nem nagyon értek az emberi kapcsolatokhoz de szerintem alap, hogy mind a két fél ugyanúgy érdeklődik a másik iránt és keresi. Mondjuk nem értem, ha érdekelt téged az illető akkor miért nem volt alap, hogy kerested te is őt, vagy kezdeményeztél nála találkozót pl.
2016. szept. 12. 19:20
 3/17 anonim ***** válasza:
85%
Hát nagyon remélem hogy ezt a kérdést és a válaszokat is a lehető legtöbb lány olvassa. Egyetértek az 1-es és 2-es válaszolókkal.
2016. szept. 12. 19:23
 4/17 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy proaktív, akkor ez úgy is interpretálható, hogy neked mindegy, hogy mikor keres és mikor nem, ergo a személye sem érdekel annyira, hogy fenntartsd a kommunikációt.

Egy találkozást általában kommunikáció előz meg, ha már ott nem érzi a másik fél, hogy az érdeklődés kölcsönös (és kölcsönös úgy tud lenni ha nem mindig egy irányból történik a kezdeményezés) akkor nyilván nem is fogja erőltetni.

Személy szerint nálam még akkor is rezeg a léc, ha a kommunikáció kölcsönös, de nem látom az előrelépést vagy a nyitottságot arra, hogy az elmélyüljön, abból tovább lehessen lépni.

2016. szept. 12. 19:25
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Internetes ismerkedésnél kellene elsősorban a lánynak is keresnie a férfit, ami kb egy jelzés hogy szeret vele társalogni és esetleg többre is vágyhat. Ha ez nincs meg interneten keresztül, akkor bizonytalan az ember, hogy el tudja e esetleg hívni találkozni, lehet hogy lekoptat majd egyből, ha megkérdezed róla...

Ha élőben találkoztok már, akkor onnan érzi, hogy van e folytatás.

2016. szept. 12. 19:25
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Remélem még jó pár lehetőséged elúszik.
2016. szept. 12. 19:43
 7/17 anonim ***** válasza:
Tudom hogy ez furán fog hangzani.De ha valaki nem keres az nálam annyit jelent hogy nem érdeklem.Akkor minek teperjek.Egy kéretős libáért nem küzdök.Ez a logikus.Tudom fura mert neked nincs.De viszont tudom hogy mennyire növeli az egótokat ha a férfi teper értetek ti meg az elérhetettlent játszátok.Ha a nő sem képes az elején beleadni ugyanannyit mint én,akkor nem érdemli meg hogy keressem.Ki ő?A kapcsolatból is valszeg ennyi részt vesz majd ki.Ő is tegyen bele annyit amennyit én.Semmivel se több nálam.
2016. szept. 12. 19:50
 8/17 anonim ***** válasza:

ja igen szórakoztassunk téged, tegyünk a feneked alá autót, hitelmentes lakást, jó fizetést... csak azért mert puncid van...

aha persze!

2016. szept. 12. 19:51
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Könyörgöm, lányok, szarjátok már le ezeket a szerepjátékozós marhaságokat! Emberek vagytok, vagy színészek? Vizsgáztok, vagy vagy az életet élitek? Jó jegyet akartok kapni, vagy boldogságot?

Eleve mi az, hogy "a férfinak KÉNE többet keresnie"? Ki találta ki, hogy ez így legyen? Kinek tartozol elszámolással, ha te is keresed? Két emberi lény vagytok, akik tulajdonképpen ugyanazt akarják. Viselkedj természetesen, ne eme hülye elvárások szerint, hogy kinek mit kéne meg illik, hanem úgy, mint egy normális emberi lény. A szerepjátékozás csak árt a boldogságnak.

2016. szept. 12. 20:00
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Eddig mindenki azt írta, hogy nem túl jó dolog hagyni a nőknek, hogy a férfi keresse őket. Én ugyan ezt mondom, csak közelítsük meg a másik irányból az első mondatomat. Mekkora előny az, ha a nő is keresi a férfi társaságát. Szerintem hatalmas segítség. Tegyük fel, hogy ír a srác egyszer, meg mondjuk még egyszer és, ha a lány is akar valamit akkor írjon ő harmajdára. Nagyon kis cselekedet, de egy hatalmas visszaigazolás lehet a srácnak, hogy nem csak a sötétben matat feleslegesen.

Én is hagytam már abba beszélgetést lánnyal kettő, három próbálkozás után. Ilyenkor írtunk azért egymásnak, sőt akadt, hogy össze is futottunk véletlen, de ő nem keresett, így inkább én sem kerestem többet. Lehet zavartam(megkérdeztem, de lehet, hogy csak illemből mondta, hogy nem zavarom) lehet kivolt, hogy már megint ez a félnótás írógat, de az is lehet, hogy szimpatikus voltam neki. Nem tudni, ő sosem keresett...

2016. szept. 12. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!