Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok! Ti tgényleg úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti tgényleg úgy érzitek, ha egy lány nem ír rátok, akkor nem is érdeklődik irántatok?

Figyelt kérdés

Többször olvasom itt, hogy ugyanannyit kell beletennie a kapcsolatba a nőnek, mint a férfinak stb stb. Én úgy gondolom, hogy az elején mégiscsak a férfinak kéne többet keresnie, majd egy idővel ez kölcsönös lenne természetesen.

Lehet "elúszott" ezzel pár lehetőségem, hogy én nem írtam, de boldogan találkoztam és beszélgettem vele? Ennyire elvárjátok, és nem elég csak az, ha örülök, ha beszélünk és találkozunk esetleg?

21/L

2016. szept. 12. 19:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy darabig keresem én az ismerkedés elején, ez pár alkalmat jelent (reakcióktól függően max 3x, jellemzően 2x), ebből ugyanis le tudom szűrni, hogy:

a, nem igazán érdeklem, talán igen, de miért teperjek olyan után akinél a vonzalom nem kölcsönös

b, érdeklem, de játszadozik, jégkirálynő szindróma, na ilyenekre nincs időm, felnőtt emberek vagyunk

c, érdeklem, kezdeményeztem, és kölcsönös ez a "keressük egymást"

"Ennyire elvárjátok, és nem elég csak az, ha örülök, ha beszélünk és találkozunk esetleg?" -> Nem várom el, ugyanakkor remek viszonyítási alap. Semmi több. Magam felé vannak elvárásaim, ahogy elszámolással is csak magamnak tartozok.

2016. szept. 12. 20:43
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy úgy érezzük.

És persze, hogy elvárjuk.

Te nem éreznél így, és nem várnád el?

Egyrészt - a népszerű női tévhittel szemben - nem rendelkezünk a gondolatolvasás képességével. Neten keresztül főleg nem. Lehet, hogy te otthon nagyon várod, hogy mikor jelentkezünk, de mi ebből csak annyit látunk, hogy mindig csak mi keresünk téged egyoldalúan. És ennek férfiszemmel 2 valószínű oka lehet:

- nem érdeklünk téged, csak ezt nem mered megmondani (nagyon gyakori női tulajdonság, elenyésző lehet azon férfiak száma, aki mèg nem futott többször ebbe bele)

- nem veszel minket komolyan, és jó eséllyel csak szórakozol velünk. Ilyen élményből is van jó néhány a legtöbb férfinak.

Tehát ha érdeklődsz egy férfi iránt, akkor azt ajánlatos egyértelműen kifejezni a férfi irányába is. A férfi számára is egyértelműen - mert azok a "jelzések", amikről a nők gyakran azt hiszik, hogy milyen egyértelműen kifejezték az érdeklődésüket, kb. semmit nem érnek. Annál mi direktebb kommunikációhoz vagyunk szokva.

2016. szept. 12. 20:54
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Majd egyszer kinövöd remélhetőleg ezt a dogmatikus gondolkodást, hogy "az elején a férfinek kéne többet keresnie." Ez nem te vagy, ez egy rajtad keresztül áramló társadalmi nyomás. Javaslom, nőj fel! :)
2016. szept. 12. 20:58
 14/17 Noren1989 ***** válasza:
Ahogy #1es írja.
2016. szept. 12. 21:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Igen, Kérdező, én legalábbis úgy érzem.
2016. szept. 12. 21:57
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Lazán kapcsolódik a témához: Tudjátok, lányok, mekkora örömet & önbizalmat adhattok egy srácnak, ha csak úgy ráírtok Facebookon, odamentek hozzá az iskolában beszélgetni? Próbáljatok egy picit most a mi fejünkkel gondolkodni. Ugye? Ez visszajelzés, ami nagy löketet adhat nékik. Ez persze működik fiú-lány barátságban (haverságban) is. Remélem, tudtam segíteni. F18
2016. szept. 12. 22:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Az ilyeneket én törlöm. Kell a frásznak.
2016. szept. 27. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!