Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a lány nem érdeklődik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány nem érdeklődik a családi állapotom felöl, az mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Több hete randizom egy nálam sokkal fiatalabb lánnyal. Nagyon jól megértjük egymást, viszont kicsit aggaszt, hogy még nem kérdezte meg, hogy nős vagyok e. Elődeinél ez átlagban a 3. kérdés szokott lenni.

Ez most valjon azt jelenti e, hogy nem épít rám komolyabban, vagy pedig azt, hogy a választól függetlenül akarja a kapcsolatot?

2016. márc. 11. 09:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
87%
Esetleg van annyira naiv szerencsétlen, hogy feltételezi, hogy randizni csak szingli emberek szoktak, és feltételezi, hogy független vagy...
2016. márc. 11. 09:57
 2/20 anonim ***** válasza:
84%
Ha több hete randiztok, joggal feltételezi szerencsétlen, hogy senkid sincs, ami a szavaidból ítélve iszonyatos naívság. Te, te,te,......nem írok semmit. Miért is randizgatsz?
2016. márc. 11. 09:59
 3/20 anonim ***** válasza:
89%
Valószínüleg ő biztos benne, hogy független vagy. Pár hete randiztok, fel sem merül benne, hogy felkêne tennie ezt a kérdést. Mielőbb tisztázd a dolgokat.
2016. márc. 11. 10:06
 4/20 anonim ***** válasza:
71%
Ez most komoly kérdés?!
2016. márc. 11. 10:18
 5/20 anonim ***** válasza:
84%
Meg sem fordul a fejében, hogy nős vagy.
2016. márc. 11. 10:18
 6/20 anonim ***** válasza:
71%
Mekkora gyökér vagy, h nem tisztáztad ezt az ismerkedéskor...jah, hogy akkor szóba se állt volna veled...így meg hetek óta hülyíted, ő abban a hitben van, h egy szingli pasival alakul valami. Gratulálok, most legalább jó sza.rul fogja érezni magát, h akaratán, tudtán kívül épp egy házasságot bombáz. Pluszban még a tudat, h ő csak pótlék, a 2-es számú, a tartalék. Én baromira kiakadnék, ha valaki a tudtomon kívül szeretőt akarna belőlem csinálni.
2016. márc. 11. 10:26
 7/20 anonim ***** válasza:
90%
Nem mondta a kérdező, hogy nős. Csak, hogy a lány nem kérdezte. Mindazonáltal ha nős vagy kérdező, szerintem inkább haza menjél első körben, ne pedig randizni. 29/f
2016. márc. 11. 10:31
 8/20 anonim ***** válasza:
80%

Bízik benned, remélem nem alaptalanul!!!!

38F

2016. márc. 11. 10:31
 9/20 anonim ***** válasza:
87%
Most őszintén, lehet, én vagyok naiv, de eszembe nem jutba, hogy egy srácnál kerek perec rákérdezzek egy randin, hogy nős-e. Én még bízom abban, hogy a srácnak is van gerince...
2016. márc. 11. 10:34
 10/20 anonim ***** válasza:
78%
Inkább tapasztalatlan, naiv, feltételezi, hogy aki ismerkedni akar, az független.
2016. márc. 11. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!