Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a lány nem érdeklődik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány nem érdeklődik a családi állapotom felöl, az mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Több hete randizom egy nálam sokkal fiatalabb lánnyal. Nagyon jól megértjük egymást, viszont kicsit aggaszt, hogy még nem kérdezte meg, hogy nős vagyok e. Elődeinél ez átlagban a 3. kérdés szokott lenni.

Ez most valjon azt jelenti e, hogy nem épít rám komolyabban, vagy pedig azt, hogy a választól függetlenül akarja a kapcsolatot?

2016. márc. 11. 09:50
1 2
 11/20 rrrrrreennnnn ***** válasza:
72%

Nekem most ez nem tiszta. Valaki érti?

Most akkor nős vagy, kérdező?

Most mi a helyzet ?

2016. márc. 11. 10:43
 12/20 anonim ***** válasza:
28%
A hozzászólók többsége miért feltételezi a kérdezőről, hogy nős és szórakozásból hülyít egy fiatalabb lányt?
2016. márc. 11. 10:45
 13/20 anonim ***** válasza:
89%
Én eleve feltételezem arról, akivel ismerkedem, hogy független. Ezt hívják megelőlegezett bizalomnak, aminek szerintem minden kapcsolatban alapnak kéne lenni. Viszont ha kiderül, hogy mégsem, akkor egy életre elvágja magát az illető. Az ilyesmit nem kell külön megkérdezni: neked kellene jelezni!
2016. márc. 11. 10:47
 14/20 anonim ***** válasza:
78%
Csak azt jelenti, hogy tisztességesnek gondol. Feltételezi, hogy szabad állapotodban kezdted fűzni. Ez semmi más, csak bizalom, még véletlenül se láss bele negatív dolgokat.
2016. márc. 11. 11:00
 15/20 anonim ***** válasza:
67%

OFF: Szerintem ez a napi kamu"az elődeinél ez átlag a 3. kérdés szokott lenni" Kérdező sejteti, hogy nős és rendszeresen szeretői vannak, hogy pukassza itt a népet.

ON:

Ha mégis igaz, azért nem kérdezni, amiért a feleséged sem, hogy hogy van a szeretőd, bízik benned. Tudod, ez egy gerinces egyenes embereknél előforduló tulajdonság

2016. márc. 11. 11:01
 16/20 anonim ***** válasza:
73%

Azért, amiért a többiek is írtak. Mert úgy gondolja vagy annyira tisztességes, hogyha már hetek óta fűzöd, akkor független vagy. Ez lenne a normál, és bár konkrétan nem írtad le, hogy nős vagy, de eléggé ez vehető ki a kérdésedből: "Elődeinél ez átlagban a 3. kérdés szokott lenni." Kissé utalás, hogy rendszeres mész félre a feleséged mellett, ami nagyon féreg dolog.

Ha mégsem így van, akkor az utolsó mondatot visszavonom.

2016. márc. 11. 12:20
 17/20 anonim ***** válasza:
59%

Egyet értek az előttem szólókkal. De most már engem is érdekel.

Kedves kérdező! Házas vagy?

2016. márc. 11. 12:43
 18/20 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a hozzászólást, de azért nincs teljesen igazatok. Számtalan variáció létezik családi állapotra, lehet valaki elvált, özvegy, vagy külön élő, lehetnek gyerekek stb. Ez mind olyan részlet, ami érdekelni szokta egy kapcsolat elején a másik felet. A kérdés ennek az érdeklődésnek a hiányára vonatkozott. Családi állapotomra nem térek ki, minthogy az nem kapcsolódik közvetlenül a kérdéshez. Abban a témában más topikokban talán még találkozunk...
2016. márc. 12. 07:28
 19/20 anonim ***** válasza:

Jaj, hát persze, h nős, különben a kérdésnek se lenne semmi értelme, egy szingli pasi nem csodálkozik rá, hogy valaki nem kérdez rá, h szingli-e.

Azért írta ki a kérdést, mert fél, ha a csaj megtudja az igazat, látni se akarja többé. Ezért inkább még hitegeti pár hátig, amíg lehet.

...és azért nem írja be ide, h nős, mert akkor szinte az összes válaszoló azt mondaná, h "pffff, de egy gané alak, naná, hogy nős, egyértelmű volt".

de tökmindegy, mert sztem ha beírja, ha nem, mindenkinek leesett.

2016. márc. 12. 12:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Persze, többféle családi állapot van, de mindegyik levezethető 2-re, egyedülálló vagy nem egyedülálló, nekem az, aki külön él a házastársától, de papír szerint házasok, nem egyedülálló.
2016. márc. 12. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!