Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány sosem érdeklődik felőle, mindig és örökké csak nekem kell ráírnom, akkor nem vagyok számára fontos?
Figyelt kérdés
Nem volt még barátnőm soha, de ismerkedek. Személyesen, majd írkálunk egymásnak neten is. De mindig az volt, hogy nekem kellett rájuk írnom, soha nem érdeklődtek felőlem. Soha nem lett semmi a dologból, egy idő már nem is nagyon írtak. Mi van a lányokkal?2014. jan. 1. 12:22
1/14 anonim válasza:
Nem vagy érdekes számára. Ennyi!
2/14 anonim válasza:
Nem feltétlen azt jelenti, hogy nem vagy nekik fontos.
Én se írok arra a pasira akibe szerelmes vagyok pont azért mert ha neki nem vagyok annyira fontos, hogy írjon akkor én miért írjak rá?
3/14 anonim válasza:
# 2
Ezt imádom a nőkben, ettől a kifacsart gondolkodás módtól lesz igazi kihívás a játék:D
4/14 anonim válasza:
Nem teljesen idevag, de a lanyoknak amugy nem fontos a külsö. Regen rengeteget cseteltem mar mar lyukat beszeltem a lany hasaba megse tudtam elerni semmit, mert nem vagyok olyan jokepü...
Aztan egyszer kiprobaltam mi lenne ha poenbol elküldenem a szobatarsam kepet, ... mondanom sem kell, tök mindegy milyen alpari szöveget nyomtam, nyiltak a combok, nedvesedtek a bugyik ... minden masodik talalkozni akart velem...
5/14 A kérdező kommentje:
Nem, de akkor fogadjanak így el engem. Én is elfogadom őket minden rigolyájukkal. Mindig mondják, hogy az összes pasi csak lyukat lát bennük és csak arra kell nekik. Végre itt vagyok én, aki nem azt látja bennük, hanem a NŐT. De az már nem kell, akkor viszolyognak. Kedves vagyok velük, hatok a lelkükre, de finoman közeledek is. De ez nem kell nekik. Soha. Remélem az ilyenek 50 évesen is szinglik lesznek. Ha nem becsülik azt, aki tényleg szeretné őket.
2014. jan. 1. 12:31
7/14 A kérdező kommentje:
Persze fontos nekik a külső, de gondolkozzunk már el, hogy hány patkányképű, busafejű, trokhár és iszákos embernek van csinos, szép barátnője. Nálam sokkal rondább alakok mászkálnak csinos nőkkel, pedig nem milliomosok ezek a pasik. Alacsonyabb végzettségűek is stb. Tehát nem ez számít már 25 körül vagy az felett. Én is már 28 vagyok, az összes korombéli nő nem azokkal az adonisz férfiakkal jött össze és kötött házasságot. Tehát nem lehet mindent a külsőre fogni.
2014. jan. 1. 12:35
8/14 A kérdező kommentje:
Ha nem jóképű az ember, akkor csak az segít, ha izomkolosszussá válik és agresszív külsőt ölt fel. Csak azt sem könnyű megjátszani, hogy zord,rideg, szemét pasi legyél, mert nem mindenki ilyen beállítottságú.
2014. jan. 1. 12:37
9/14 anonim válasza:
A klasszikus módszert ajánlom, mely évezredekig bevált: udvarolni, meghódítani. Akit ez nem érdekel(mindegy, milyen okból), azzal nem kell foglalkozni. A neten irkálás nem pótolja a személyes együttlétet, a tekintetét, melyből olvasni tudsz. A tekintet nem anyagi (noha anyag az eszköze, melyen keresztül láthatóvá válik a nem látható). Legyen sikeres az új éved ilyen szempontból is azt kívánom!
10/14 A kérdező kommentje:
Meg a legrosszabb az, mikor lányok szólnak, hogy régen láttalak és találkozni akarnak velem. Aztán elmegyek és bízom a dologban, aztán mindig csak lelkizni akarnak, meg hogy adjak tanácsot, hogy tudják az iszákos párjukat kordában tartani (azt nem mondták, hogy van párjuk, mert akkor el sem mennék találkára). Ha meg célozgatok randira stb, akkor fel vannak háborodva, hogy jajjjjj, ne legyél mar ilyen, te sokkal értékesebb vagy annál, hogy ilyen lányra mint én rávetemedj. Szép lassan elterelik a szót erről.
2014. jan. 1. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!