Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány sosem érdeklődik felőle, mindig és örökké csak nekem kell ráírnom, akkor nem vagyok számára fontos?
"Egy a baj, a lányok nagy része mostanság nem kedveli egy pasi udvarolni akar nekik. "
Akkor a feladat felkeresni a lányok kis részét.
Az van - tudom, én is ilyen voltam és sok barátnőm is- viszont félénk, csendes, visszahúzódó, nem kelleti magát. És a "pasi, pasizás" szó ezeknél a "kis részeknél" nem használatos. "Ha férfi vagy légy férfi"
"Ha egy lány sosem érdeklődik felőle, mindig és örökké csak nekem kell ráírnom, akkor nem vagyok számára fontos?"
- erre hogy jöttél rá Sherlock?
Rosszul indítasz. Nem vagy vonzó, nem vagy érdekes egy lány számára. Az elején feltehetsz pár hol laksz, hány éves vagy, mit tanulsz sablonkérdést, de ha percekig ezt nyomod, csak magad alatt vágod a fát. Mesélj hol nyaraltál, milyen érdekeset csináltál, mit akarsz elérni, stb Mitől vagy különleges, mi az érték benned. Légy vonzó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!