Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok velem?
Most sokan kérdezhetitek, hogy minek teszek fel ilyen kérdést, ezért engedd meg, hogy elmagyarázzam:
Már több mint 2 lánynak szerelmet vallottam, és eddig mindig elutasítottak. Nem tudom, hogy mi a baj velem :(
Kérlek válaszolj:
15 éves vagyok, srác.
Külső: 1:85 méter magas vagyok, sovány. Fekete haj, barna szem.
Belső: Alapjába véve egy csendes sráv vagyok. Inteligens, kedves. Romantikus alkat vagyok, szeretem meglepni a lányokat különböző ajándékokkal, hogy érztessem velük mennyire szeretem őket. Sosem bántanák, illetve vernék meg lányt. Nem cigizem, iszom, és nem is drogozom.
Anyagi hátterem jó. Írok. Első könyvemen dolgozok, amit kiszeretnék adni. Furulyázok, több mint 6 éve. Éneklek. Jó a humorérzékem.
Negatív tulajdonságaim: naiv vagyok, könnyen szerelembe esek.
Válaszokat köszönöm^^
(Ha lehet, életévvel)
2 lány elutasított és kéttségbe vagy esve?
mesélj még...
(véletlen előbb elküldte xD)
a világon sokkal több lány van, biiztos egy csomó olyan van aki nem utasítana el, sőt, örülne a vallomásodnak. Még nagyon fiatal vagy, lesz még egy csomó kapcsolatod, és tapasztalatod is:) ne aggódj, és örülj, hogy legalább nem hülyítettek, mert ma már sajnos nagyon sok ilyen van:/ 15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!