Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok járnátok egy ilyen fiúval?
Figyelt kérdés
17 éves.Félénk,gátlásos,nem sportos futás helyett a hosszú sétákat szereti.Félénk de kedves,jó szívű becsületes,vicces de tud komoly lenni.Szeretne randizni de ha arra gondolnátok hogy a szex miatt tévedtek!Szeretne egy társat akit szerethet,akivel jót tehet (persze mindenkivel lehet jót tenni de más szerintem ha a szerelmeddel teszel jót).
(sok gondból még ezt emelném ki:(szinte már-már magába az érzésbe szerelmes)Fontos a szépség de van annál fontosabb.
2013. szept. 4. 17:57
1/8 anonim válasza:
magyarul ronda es streber raadasul spicli...senkinek nem jon be.
4/8 anonim válasza:
Xddd de szar lehet neki,most lepontoztad xdddd
6/8 anonim válasza:
Bár 17 éves vagyok és barátom is van, de a külsődről nem írtál sokat, így nincs amibe beleszeressen a lány. De a belső tulajdonságaid szerintem rendben vannak.
17L
7/8 anonim válasza:
király vagy 1-es!!! :D igazad van!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!