Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyikkel járnátok?
1. 185 cm magas,14 éves,82 kg,nem KÖVÉR,lábai izmosak,hasán van felesleg,de csak akkor látszik ha nincs rajta póló és ül.
Felöltözve,nem látszik a hasán a felesleg,sokak szerint idősebbnek néz ki,jóképű ,rendes,jó tanuló,nem volt még barátnője.
2.Kicsit dilis,178 cm magas kb.,menő gyerek,de minden hétvégén berúg,14 éves ő is,rosszul tanul,minden csaj oda van érte.3 vagy több barátnője volt.
Melyiknek nagyobb esélye,egy normális lányál?Egyik én vagyok,és érdekelne a véleményetek..
Kort,és azt írjátok hogy miért.
Köszi!
1. Legalábbis idősebb férfiban ilyet keresek.
20L
Sosem értettem, hogy mi értelme az ilyen kérdéseknek, ha nyilvánvalóan látszik, hogy melyik a kérdező.
Egyébként egyiket sem, már kinőttem a pedo-korszakból.
öreg mekkora zsiráf vagy már a korodhoz képest oké én is 190 centi vagyok de bakker 3-4 évvel idősebb nálad :D
Irány a kondi , vagy hasizom gyakorlat és probléma megoldva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!