Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik típusú fiú jön be inkább és miért, melyikkel járnátok szivesebben?
Figyelt kérdés
tudom, hogy mindenkinek más tetszik, de majd a válaszokból kiszűrném, hogy az itt lévők lányoknak mégis melyik.kérlek indokoljatok is
1:udvarias, de mindenki keménynek könyveli el,keveset beszél, nem feltétlenül vicces, szűkszavú,nagyon nehezen nyílik meg, de ha vki megismeri közelebbről rájön, hogy belül valójában mennyire vágyik arra hogy szeressék és ragaszkodó
2:szófosó,közvetlen,"mindenki" szereti jó beszólásai és humora miatt, mindenkivel állandóan beszél, hamar megnyílik és kedves
2011. márc. 25. 20:45
1/21 anonim válasza:
Nekem a második. Szeretem, ha egy fiú vidám és megnevettet, lehet vele beszélgetni, és nemcsak a sarokban gubbaszt kukán arra várva, hogy majdcsak ráakad valaki. De ha túl harsány, az már nem tetszik.
3/21 anonim válasza:
Első. Jó érzés, ha valaki nem mindenkinek nyitja meg úgy, olyan szinten magát, csak nekem.:)
4/21 A kérdező kommentje:
de most mondjuk csak két ilyen fiú maradt a világon, tehát az hogy "olyan amiben mindekettő megvan" olyan opció tegyük fel nincs
2011. márc. 25. 20:58
5/21 A kérdező kommentje:
ja az lemaradt hogy kort is írjatok kérlek a válaszok után, és köszönöm az eddgieket
2011. márc. 25. 20:58
6/21 anonim válasza:
szélsőségek közül inkább az első, de de nekem is csípőfogóval kell mindent kiszednem belőle, meg egyfolytában punnyad az már nem tetszik.
azért élni is tudni kell.
23N
8/21 Mentifantezsvér válasza:
2. :) szeretem a közvetlen és szófosó dilis alakokat :P mert olyanok mint én :D
9/21 anonim válasza:
én is szófosó dilis alak vagyok, de nincs barátnőm.
most akkor hogy is van ez ? :D
10/21 A kérdező kommentje:
köszönöm tehát eddig gyakorlatilag az első vezet.válaszokat (korral együtt) továbbra is várok
2011. márc. 26. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!