Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igabcsy kérdése:
Fiúk, ti melyiket hallanátok szívesebben a barátnőtöktől, ha pillanatnyilag messze van tőletek?
Figyelt kérdés
Még egy hét és végre a Tiéd lehetek!
Még egy hét és végre az enyém leszel!
2010. ápr. 5. 16:22
1/10 anonim válasza:
Még egy hét és végre fizetés lesz!
2/10 anonim válasza:
Azt hogy : Még 1 hét és egy hatalmasat kefél*nk
3/10 anonim válasza:
Még egy hét és végre a Tiéd lehetek!
4/10 anonim válasza:
Teljesen minegy, hiszen a vége ugyanaz. :D
5/10 anonim válasza:
Még egy hét, és egymáséi lehetünk!
6/10 anonim válasza:
Olyan mindegy :D Milyen világproblémáid vannak :D
7/10 anonim válasza:
Még egy hét és végre az enyém leszel! : ez határozottan sexre utal, "leteperlek mint állat,ha akarod ha nem". ezt jelenti
8/10 anonim válasza:
Meg ne mozdulj! Egy percen belül ott vagyok!
ennek örülnék a legjobban :)
Amúgy persze hogy a "Tiéd lehetek" változat. a másik önző jellemre vall, nem szeretem az önző lányokat, mert én sem tartom magam önzőnek...
16/f
9/10 anonim válasza:
"Még egy hét és végre az enyém leszel!"
10/10 anonim válasza:
Egyiket sem,mert tulajdonkeppen mindketto az onzesrol szol.Ne felejtsetek,nem vagyunk egymas tulajdonai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!