Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti melyikkel járnátok szívesebben? (lejjebb)
Figyelt kérdés
A)Egy izmos,kigyúrt jóképű,.de síkh*lye(NEM általánosítás!!!) hapsival
b)vagy egy érzelmesebb,véznább,de okos sráccal???
Kort pls írjatok!köszi!
2009. júl. 3. 08:55
3/32 anonim válasza:
egy véznább is lehet, hogy jól néz ki, és nálam inkább az intelligencia a nyerő, szal tuti b.
23 leszek
4/32 A kérdező kommentje:
ja igen bocs az Aból a jóképűt lehúzva(azt nem akartam :) )
2009. júl. 3. 09:01
8/32 anonim válasza:
Hát teljesen mindegy hogy mit mondunk te választod ugyis ki! De szerintem akivel égnél kínosan éreznéd magad azzal biztos nem fogsz járni. Az egyik a hxlyesége miatt égő a másik az alkata miatt !
De az a nyerő ami a szivedben van!
Amelyiket szereted azt válaszd 25/L
9/32 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok és van barátnőm...csak kiváncsi vagyok hogy mások mit gondolnak...ennyi
még jöhetnek válaszok!
2009. júl. 3. 09:10
10/32 anonim válasza:
C,
Kigyúrt, izmos, jóképű, okos. Ezzel mi a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!