Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti melyikkel járnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti melyikkel járnátok szívesebben? (lejjebb)

Figyelt kérdés

A)Egy izmos,kigyúrt jóképű,.de síkh*lye(NEM általánosítás!!!) hapsival

b)vagy egy érzelmesebb,véznább,de okos sráccal???

Kort pls írjatok!köszi!

2009. júl. 3. 08:55
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
47%
Lehet van ebbe a szövegbe valami mert engem is kidobott az összes barátnőm 1-2 hét után pedig izmos vagyok, szerintük jóképű, és nem tartom magamat egy észkombájnnak, de egy kib*szott downkóros se vagyok. Ezekszerint ennyit ér a jó test...pedig mit meg nem adnék egy olyan barátnőért, aki nem csak kihasznál, hanem mondjuk a szemembe mondja hogy szeret, és nem 1 hétre kellek neki.
2009. júl. 3. 18:03
 22/32 anonim ***** válasza:

B

az kigyúrtakat meg a butákat is utálom!

az ész abszolút nyerő!

2009. júl. 16. 11:53
 23/32 anonim ***** válasza:

B

18/L

2009. júl. 16. 11:58
 24/32 anonim ***** válasza:
55%

Ez gyönyörű volt... Hát, az biztos, hogy nem vagy észkombájn, értelmes ember nem viccelődik betegségekkel. Nekem nem kéne egy üresfejű izombábú, akkor sem, ha állítólag jól néz ki.

Én amúgy egyértelműen b, ugyanis engem nem hat meg, ha valaki azzal tölti a fél életét, hogy gyúrni jár... Egy okos srác viszont igen. 17 éves vagyok.

2009. júl. 16. 11:59
 25/32 anonim ***** válasza:
B :)
2009. júl. 16. 12:49
 26/32 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 07-03 18:03

Szerintem ezzel a válasszal le is írtad magad szépen. Ne csodálkozz, hogy egy akkora tapló mindenkinek csak 1 hétre kell. кibaszott Down-kóros persze..

Amúgy mindenképpen a B. Nálam a legelső, hogy okos, intelligens legyen a fiú.

16L

2009. júl. 16. 13:26
 27/32 anonim válasza:

A ha kék a szemeXD

Na jó sztem a B.

2009. júl. 16. 13:35
 28/32 anonim ***** válasza:
B
2009. júl. 16. 13:38
 29/32 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező kisfiú! Átmenetekben nem tudsz gondolkozni? Okos és viszonylag kigyúrt, és rendes? Stb.? Tudod nem ilyen egyszerű a kategorizálás, uh ne nyugodj meg, ha a lányok azt mondják h inkább a vézna, mert a kigyúrtak közt is sok okos, meg rendes van. Úgyhogy értelmetlen a kérdésed
2009. júl. 16. 14:40
 30/32 anonim ***** válasza:
Szerintem te vagy a B.
2009. júl. 16. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!