Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti melyikkel járnátok szívesebben? (lejjebb)
Figyelt kérdés
A)Egy izmos,kigyúrt jóképű,.de síkh*lye(NEM általánosítás!!!) hapsival
b)vagy egy érzelmesebb,véznább,de okos sráccal???
Kort pls írjatok!köszi!
2009. júl. 3. 08:55
11/32 A kérdező kommentje:
nincs C..most csak ez a kettő van...
2009. júl. 3. 10:31
12/32 anonim válasza:
azért az izmokat sem kell túlzásba vinni ám... ne egy tesztoszteronéhes, 70-es bicepszű, szekrény alkatú gyerek legyen. Amúgy nekem számít a külső, de én inkább érzelmes típus vagyok, szóval b;)
13/32 anonim válasza:
Akivel jól érzem magam és akit szeretek!:) Attól h izmos valaki nem bitzti h jóképű és valahogy egyből a legális szerek jutnak eszmebe és ááá....az nem jón be!:D A vézna okosba csak annyi lehet a baj h hülyének érzed mellette magad!:D Szóval egyértelmű a szív dönt!:D de jelen pillanatba 17évesen a):D
14/32 A kérdező kommentje:
az A-nál a jóképű le van húzva
2009. júl. 3. 11:01
15/32 anonim válasza:
A b-t, mert ronda pasim volt már, de hülye még sosem, és ebből sose engednék. a butaság nálam kizáró tényező.
16/32 anonim válasza:
D., izmos, jóképű, érzelmes, OKOS :P
Szóval B, nekem az sokkal fontosabb, hogy intelligens legyen.
16L
17/32 anonim válasza:
A jótestű pasi csak 1-2 hétig izgi, miután kiélvezkedted magad vele, mehet a kukába mivel másra nem jó...
A jóképű okos pasi pedig ugyanigy fel tud izgatni, sőt... az 1-2 hét után sem lesz unalmas
18/32 anonim válasza:
Nem lehetne hozzáadni 1 d-t?:D Valaki olyant, aki nem túl izmos, jóképű, bátor, nem túl érzelgős, és ha kell, elránt egy 120-szak közeledő kamion elől is, gondolkodás nélkül? (L)^^
19/32 A kérdező kommentje:
Majd egy másik kérdésnél :)
2009. júl. 3. 13:34
20/32 anonim válasza:
gondold végig...a vézna srác még elmehet gyúrni és akkor ő is izmos lesz [neked ez jön be, úgy tűnik] viszont ha egy pasi tapló és barom, akkor nem fog megváltozni...ennyi. úgyhogy B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!