Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hátrány, ha egy lány is ugyanannyit keres titeket, ugyanannyit érdeklődik irántatok ismerkedős szakaszban, mint ti őt/ti iránta?
Lehet, hogy hülye kérdésnek hangzik, de higgyétek el, nem az...:)
Sok fiú küzdeni szeret egy egyszavas válaszért is...
Még valaki, aki nem tud szöveget értelmezni...:D
Szerinted miért írtam ki a kérdést? Mert én ezt látom... Ha én ugyanannyit írok neki és ugyanannyit keresem, akkor ő előbb-utóbb lelép. Ha valaki nem érdekel annyira és ezért alig írok neki valamit, akkor meg állandóan nyomatja a dumát és ezáltal hogy én nem írok sokszor még jobban tetszem neki...
De én ezt nem akarom, csak kérdeztem, hogy mit csináljak a nekem tetsző srácokkal, hogy ne unjanak meg?
És igen, vannak sokan akik szeretnek az egyszavasért küzdeni, vagy ha nem is szeretnek, megteszik, és még jobban vágynak a lányra, ami szerintem is tök gáz...
biztos begyűssz nekik szekszulájisan, ezt gyanítom, h ezért írogatnak, mert meg akarják nézni a nyílt sebet a lábad között, be akarják foltozni.
btw, ha idiótákkal beszélsz, akkor ne várj csodát, akkor nem lesz normális beszélgetésben részed. :)
az egyszavas válaszokat szeretők (sztem 1000%, h idióták) talán kihívást éreznek a dologban, azt gondolják, h többfelé is írogathatsz, és amilyen idióták azt hiszik, h majd ők fognak megtetszeni neked a sok idióta közül. Alig párszor írtam le azt, h idióta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!