Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Posztolt az előző barátnőjével...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Posztolt az előző barátnőjével sokat, majd rám írt, és fel akart szedni? Mit gondolt?

Figyelt kérdés

Még pár hónapja egy buliban találkoztunk, semmi nem volt, csak beszélgettünk, másnap Messengeren is, de hamar elhalt. Ismerősök maradtunk Facebookon. Lett nem sokra rá barátnője, többször is posztolt vele, legutóbb két hete láttam, ezt onnan tudom, hogy akkor volt a szülinapom és a lánynak is, és szülinapos közös képük volt, így megjegyeztem. Erre ma ír nekem és eléggé nyomult, kb ilyen stílusban, hogy kérdezte mit ebédeltem és mondta hogy bárcsak ő főzte volna nekem és nála ettük volna meg... aztán elhívott randizni is. A csajjal a posztok eltűntek, úgyhogy gondolom szakítottak.

De... az ilyen mit gondol? Oké nem feltétlenül látja mindenki a posztjait, de azért esélyes, hogy igen, szerinte beveszem azt, hogy engem akar, miközben frissen szakított a csajával? Én eleve nem értem ezt, hogy friss szakításkor miért kell egyből mással randizni, nyilván nincs túl rajta, és simán összejönne bárkivel, az a szerencsés új áldozat meg várja meg, amíg a fiúcska továbblép, addig tűrje el, hogy még nincs túl a másikon? Mert ha a szerelem elmúlt/sose volt, akkor is, még csak most lett vége, megszokott valakit, nem lehet egyik hétről a másikra átszokni...

Nem akarok randizni vele ez egyértelmű, csak érdekel, hogy vajon mit gondolnak azok a férfiak, akik szakítás után egyből olyannál próbálkoznak, aki tudja, hogy kb mióta nincsenek együtt... (és az a mióta 2 hét)

2023. szept. 29. 16:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Szóval te nem akarsz vele randizni, de mi tegyünk erőfeszítéseket annak érdekében hogy kitaláljuk hogy mire gondol egy harmadik, számunkra vadidegen személy?
2023. szept. 29. 16:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen
2023. szept. 29. 16:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Oké
2023. szept. 29. 16:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolta, hogy nem figyelsz fel arra hogy barátnőjével való szakítás után rögtön rád ugrik, próbaszerencse alapon, vagy egyáltalán nem gondolkodott, mert szerinte az nem probléma elvégre vége.
2023. szept. 29. 16:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok azóta kérdező és a válaszolok? Szed fel te is őt
2023. nov. 12. 21:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!