Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg csóró lúzer aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csóró lúzer aki nem keres minimum 800 ezret?

Figyelt kérdés

2 év után megmertem hívni a munkatárs nőt egy kávéra. Béna voltam kicsit de eldadogtam kb hogy szeretnèk vele jobban megismerkedni. A válasz az volt “mit képzelsz ?” “ ilyen csóró lúzerrel nem akar semmit, és ha nem szállok róla akkor szól a főnöknek és kirugat”

Total kikészített. 😐

340 ezret keresek amúgy, ő meg 450 körül.

2023. szept. 29. 15:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nem keresek annyit, és csóró lúzernek érzem magam.

Amúgy ez alapján miért pont a 800 ezret lőtted be, mint cél? :D Lehet elég lenne neki ugyanaz, mint amit ő hoz (450), vagy lehet, hogy még több, 1M vagy 2 lenne számára az alap.

Amúgy meg örülj neki, hogy kiderült milyen. Ne te érezd magad rosszul a válaszától, ez az ő szegénységi bizonyítványa.

2023. szept. 29. 15:51
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek, aki ilyet mond, azt ne sajnáld.
2023. szept. 29. 16:00
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudja, mennyi a bevételed? Lehet másodállásod is. Az ilyen bunkó nőt ne sajnáld, de sztem a csóró ebben az esetben nem a pénzre vonatkozott. Felénk mondják ezt úgy is, hogy csóró = szerencsétlen.
2023. szept. 29. 16:05
 4/17 A kérdező kommentje:
Feljebb van a képzeletbeli ranglétrán. Ő nagyon jól tudja az én munkakörömben mennyi a fizetés. Én csak tippeltem hogy neki 450. Lehet többi is.
2023. szept. 29. 16:21
 5/17 anonim ***** válasza:
86%
Ilyen pénzszámoló kurvának akarsz megfelelni? Ha 800kilót keresnél akkor is kizárólag a PÉNZEDÉRT szopna és azt sem szivesen....
2023. szept. 29. 16:49
 6/17 anonim ***** válasza:
79%
Nem vagy lúzer, az a 340 (ha nettóba van) sztem nagyon jó. Ilyen pénzéhes r*biket jobb elkerülni.
2023. szept. 29. 17:00
 7/17 anonim ***** válasza:
Hidd el, nem akarsz ilyen buta pitsa nővel semmit. Ha ciki neki a fizud, legyen úgy, majd megbszza őt egy gazdagabb pali és itthagyja szingli anyunak. Az ilyeneknek mindig ez a végük.
2023. szept. 29. 17:05
 8/17 Ypszilon1980 ***** válasza:
27%
Azt a krva, hagyd a fenébe ezt a nőt, vannak olyanok akiknek csak a pénz számít, de ők szerelmsesek sosem tudnak lenni és sosem fogják tudni mi az az önzetlen szeretet.
2023. szept. 29. 17:44
 9/17 anonim ***** válasza:
52%
Ez azért nekem eléggé kamuszagu. Én sem állnék le olyan pasival, aki nem keresi meg a metto 6-800at, (igen, én is ennyit keresek) de soha sem bántanék meg igy senkit. Egyszerüen elutasitanam, hogy bocsi, biztosan nem egymast keressük, és ennyi
2023. szept. 29. 18:04
 10/17 anonim ***** válasza:
Rá se ránts tesó, az ilyen oltassa be magát és boruljon fel.
2023. szept. 29. 18:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!