Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Élőben ismerkedni tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élőben ismerkedni tényleg sokkal jobb mint interneten?

Figyelt kérdés

Eddig interneten tudtam ismerkedni volt egy barátnőm is innen. Most úgy néz ki hogy összejön egy lány egy baráti társaságból, ilyen baráti összejövetel volt ott ismertem meg egész éjszaka beszéltünk, nagyon jól éreztük magunkat, a Facebookon cseréltünk elérhetőséget. Holnap randira hívtam amire igent is mondott..

Valahogy sokkal jobb volt ez, mert internetes ismerkedés során tiszta stresszben voltam mindig, hogy lesz-e kémia nem lesz kémia, be fogok e jönni neki, milyen lesz élőben stb. Sokszor vissza se írtak a nők, egyszerűen tárgynak kezeltek... Borzasztó volt. Ehhez képest tök jó volt most, nem volt stressz, emberszámba vett ez a nő, szerintem ha erre a nőre interneten írtam volna rá, biztos nem írt vissza...

2023. szept. 29. 15:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Neten sok a szatír tirpák bunkó. Eletben azért nincs ehhez képük.
2023. szept. 29. 15:18
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sokkal jobb! Persze kicsit rizikósabb is, szóval nem árt, ha ésszel csinálja az ember, ezt nőként tapasztaltam!
2023. szept. 29. 15:18
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Tisztább élőben az biztos
2023. szept. 29. 15:19
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Jobb és izgalmasabb.
2023. szept. 29. 15:23
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
A net az rideg, személytelen, az olyan mint egy húspiac. Élőben teljesen más.
2023. szept. 29. 15:24
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, volt nagyon toxikus kapcsolatom élőben megismert személlyel, mostani párommal boldog vagyok és társkeresőn ismerkedtünk meg. Nem ezen múlik.
2023. szept. 29. 15:33
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Lényeg az ember, nem a mód. De az tény, hogy szerintem is jobb élőben, mert akkor ott már van egy alap érdeklődés, láttad, tetszik, mikor randira mész. A netes első randik elég lehangolóak, mikor már az első másodpercben rájössz, hogy nem tetszik a másik.
2023. szept. 29. 15:50
 8/16 anonim ***** válasza:
89%
Nekem sokkal jobban bejött. Nincsenek felesleges körök. Az szólít meg akinek tetszek, én meg azzal megyek randizni aki nekem is tetszik.
2023. szept. 29. 16:04
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem jobb rizikósabb. Alapbol azt sem tudni foglalt e valaki ….
2023. szept. 29. 16:12
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Sztm jobb.
2023. szept. 29. 16:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!