Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok az olyan férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az olyan férfiakról akik valamilyen ok miatt visszautasítanak vonzó nőket? Tényleg hülyék az ilyen férfiak?

Figyelt kérdés
Nem vagyok helyes de állítólag van egy hihetetlen kisugárzásom így megkedvelnek a nők valamiért. Pl. nem olyan rég egy csinos nőt utasítottam vissza mert 15 évvel fiatalabb volt, nyilván láttam hogy csinos persze hogy vonzó egy ilyen nő, nyilván mert egészséges férfi vagyok de úgy éreztem korkülönbség miatt is kapcsolat nem működne és ezért nem feküdnék le vele... persze minden haverom lehülyézet.. miért van ez a férfitársaim között?
2023. szept. 29. 07:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
7%
Csak álmodozik a Pistike. Ne vegyetek komolyan a kérdést.
2023. szept. 29. 08:39
 12/17 anonim ***** válasza:
54%

Nem tudom hány ilyen eset van. El nem tudom képzelni hogy van egy pasi aki általánosságban vonzó a nők számára, Ő pedig visszautasítja sorban Őket.A vonzó nők nem hinném hogy nagyon kezdeményeznek, esetleg lehet érezni hogy bejön Nekik egy pasi. Azt sem hiszem,hogy eljutnak visszautasításhoz, hiszen ahhoz konkrét jelzést kell nekik tenni.

Jó, de nézzük amiről írsz kérdező. Nem mindenkinek jó pasi és jó nő akit valaki annak véleményez. Nem írtál kort, de csak maga a nagy korkülönbség még egyáltalán nem azt jelenti hogy a jóval fiatalabb lány csak jó nő lehet. Számomra természetes reakció hogy szelektál a nő/férfi, és nem minden ajánlatot talál vonzónak, kihasználhatónak. Az a nő/férfi aki így tesz már eleve kevésbé vonzó a másik nem számára.

2023. szept. 29. 09:13
 13/17 anonim ***** válasza:
57%

Most komolyan! Mindenkivel kefélni kéne, aki jól néz ki, vagy mi???!!!

Jézus!

2023. szept. 29. 09:39
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem gondolok semmit az ilyen férfiakról. Volt egy rövid ideig tartó kalandom egy rendes, helyes pasival akivel nagyon durván vonzódunk egymáshoz. Persze később szex is volt. Nem akartam egyéjszakásba belemenni, mert nem erre vágyom (nem ítélem el és nem bántam meg), de hát emberek vagyunk, nagy volt a kísértés és nagyon jó a kémia. A vicc az, hogy ő azt mondta ugyanígy van. Mégis azt mondta nem akar kapcsolatot (de vágyik a szeretetre?). Ergo velem nem. De igazából nem is ismer és akkor esett le, hogy valszeg már bőven szex előtt se volt esély többre. Külsőre tetszem neki az fix. Alap szimpátia is kell, hogy legyen, egyrészt ez lejött, másrészt szerintem akkor nem történt volna semmi.

1.5 évvel idősebb így a kor nem lehet baj.

Mégse akarna megismerni és valszeg eleve se vagy a franc tudja.

Mit gondolok róla? Semmit. Sajnálom, hogy így alakult, mert engem időközben elkezdett érdekelni, kíváncsi lettem rá. De biztos meg van rá az oka. Nem tudom mi az, de valszeg nem is fogom. Hát szar ügy, de ez van. Ennél nagyobb bajom sose legyen.

2023. szept. 29. 11:10
 15/17 anonim ***** válasza:

"Mindenkivel kefélni kéne, aki jól néz ki, vagy mi???!!!"

Férfiként pontosan ez az elvárt, és a legtöbb erre is hajt

Nőként elég gáz ezt csinálni, mégis elég gyakori azon az oldalon is

Szóval igen, mindenkivel aki vonzó és bevonzasz dugni kell ha van rá mód

2023. szept. 29. 11:19
 16/17 anonim ***** válasza:

Csak a fő kérdésre válaszolva:

Biztos van nyomós oka:

Korábban átb*ák, félénk a pasi; nincs önbizalma; nem tartja méltónak magát a nőhöz; szeret egyedül lenni a pali; van egy alapbetegsége; nem tartja elég ookosnak magát a nőhöz.

2023. szept. 29. 15:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Sztm te vagy normális!
2023. szept. 29. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!