Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan férfiakról akik valamilyen ok miatt visszautasítanak vonzó nőket? Tényleg hülyék az ilyen férfiak?
A numera lehetőségét elszalasztani butaság
Ezért hülyézett le minden haverod
Egyből kizárólag párkapcsolatban gondolkodni szintúgy hülyeség
Van.
Barátom is ilyen amolyan alfa és tapadnak rá, de ő nagyon válogat és leráz mindenkit, elfordul ha lesik, leoltja ha nyomupnak rá.
De nem is miattam, mert ha szingli akkor is ilyen, hogy neki egy kiszemelt kell csak a többi mehet a búsba.
Nem mennyiségre megy hogy mindekit meghúzni akit csak lehet hanem minőségre. Aki megfogja belül is. És mégcsak vmi különleges szépség se vagyok mégis én vagyok a mindene.
Nagyon sok pasi igy gondolkodik mint 1. hogy amikor csak lehet d.gjon.
Ritka, de vannak olyanok akik válogatnak keményen inkább es csak 1 kaphatja meg.
Az ilyeneknek jóhíre is van hogy szerelmes hű típus minden nő álma így.
Miért lenne hülye? Mert válogat?:D
A párkapcsolatok... nem... az emberi kapcsolatok alapja az, hogy megválogatjuk kivel állunk össze.
Aki nem válogat, az a hülye és igénytelen. Megjegyezném, hogy pont az igénytelen, válogatásra nem képes férfiak miatt van olyan nehéz helyzet sokak számára a párkapcsolati piacon. Ezek az emberek lényegében spamelik az egészet, ők a hulladékja ami mindenhol ott van, de különösebben sneki nem vágyik rájuk, hiszen ők sem vágynak kimondottan valakire, nekik jó akárki is.
Kérdező, te most ezt komolyan nem érted, vagy csak villogni akartál egyet magaddal, mekkora alfahím vagy? Haverok nem mondták még el, miért nézik hülyének azt, aki elhajtja a szép nőket?
Ha tényleg nem érted, akkor elárulom: mert a férfiak többsége imád vadászni, hódítani, tudod, a megszerzés öröme és hasonlók.
Egyébként elárulom, én sem rohanok minden bugyi után, mert egyszerűen nem ilyen beállítottságú vagyok, de ettől még értem azt, hogy aki igen, az miért csinálja.
7, akit el kell hajtani, azt nem lehet levadászni.
Az nem vadászélmény, hogy a vad magától odasétál eléd.
Hát... szerintem a legtöbb ember nem gondolja ennyire túl az egészet.
De egyébként az sem érv, hogy "a férfiak többsége". A párkapcsolati dolgok nem a többségről vagy másokról szólnak, hanem csak az érintett felekről. Ha valamit nem akarsz, az ne legyen.
Innentől kezdve az a hülye, aki lehülyéz, mer tnem csinálod azt, amit nem akarsz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!