Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlag férfinek kb 200-1000 visszautasítást kell tűrnie magabiztosan,hogy olyan barátnője legyen aki bejön neki?
Itt egy link ,angol tudók elonyben
Az elso válaszban a csávó irja hogy több száz novel beszélt annak csak a töredéke hozott randit es annak a töredékebol lett barátnő
Hogyan lehet azt mentalisan elviselni?
(Es most ne ertsetek felre nem nõgyūlölô a poszt ,megertem hogy ok is azt akarjak aki a legjobb nekik)
De megis azt hogyan,lehet ezt elviselni ha mar évekig megy?
30 eves vagyok,nyomom a self helpet ,de ugy erzem h hagynom kene es csak nyomnom kene a tindert ,prostizast neha ha nagyon ramjon a szexhiany meg nyilvan elni az eletemet mintha ez nem zavarna (ez a legnehezebb)
Par kapcsolat félém volt , de e az szerethetetlenség érzés sokszor utolér
Nem, egy átlag férfinek nulla darab visszautasítást kéne tűrnie, ha csak olyan nőnél próbálkozna, aki mutat valami hajlandóságot irányába.
Ha a nyomorult arra játszik, hogy a nagy számok törvénye alapján minél több nőnél próbálkozik, annál nagyobb eséllyel akad horogra valaki, akkor nyilván lesz 200-1000 elutasítása, amit elkerülhett volna, ha van némi józan esze és azt használja is.
simán el tudom képzelni. akinek nincs baráti köre, nem jár társaságba, nincs olyan nő, akivel ténylegesen, élőben kommunikálna, és fogalma sincs hogy milyen az, ha szimpatikus/nem szimpatikus egy nőnek, akkor az ezerszer is ki lesz kosarazva tinderen a "szijja mizu" szövegével.
ez szerintem kb olyan mintha valaki be akarna menni egy házba de még arról sincs fogalma, hogy hogy néz ki egy ajtó, ezért folyamatosan a falnak sétál. aztán meglepődik, hogy "hopp még mindig kint vagyok. pedig már falas az orrom a sok próbálkozástól :/"
#4! Nem tudom, én 40+ vagyok, páran családot alapítottak már körülöttem, mégis mindig voltak és vannak barátaim. Valamit nagyon szarul csinálsz.
#4 Pedig valahogy kéne szerezned, mert még ha össze is jönne a kapcsolat, az úgy nem élet hogy kizárólag a partnered az egész világod. Nem egészséges.
Nem a remeteségedhez kéne társat találnod, hanem pont hogy ki kéne törnöd a remeteségből, hogy legyen társad.
Kezdjük ott, hogy a Tinderes lerázást nem érdemes próbálkozásnak meg kosárnak tekinteni.
Illetve élőben sokkal több esélyed van felmérni, hogy a másik hogy viszonyul hozzád és csak akkor bepróbálkozni, ha látod, hogy erre nyitott. És akkor már tizedennyi próbálkozásból is megvagy.
nyilván a kevésbé empatikus, kevésbé intelligens, kevésbé alkalmazkodóképes férfiak kisebb eséllyel tudják felmérni a másik viszonyulását és emiatt többször szaladnak hibára.. De ők meg simán több próbálkozással tudják ezt orvosolni.
Barátokat mindenképpen érdemes szerezni, valójában fontosabb szociális kapcsolatok, mint a párkapcsolat.
Hobbija sok férfinak van, meg gondolom neked is. Induj el ennek a mentén. Attól még, hogy van családja, az nem jelenti azt, hogy megszűnik létezni és nem űzi a hobbiját.
Pl a mi társaságunk épp most "fogadott be" egy random idegenet a csapatba, mert az egyik tagunk kiesett, mert hobbit váltott, nekünk meg kellett egy ember a helyére. Feladtunk egy csapattag-kereső híretést, jelentkezett egy srác, leültünk vele sörözni, megismerkedtünk aztán bevettük a csapatba. Mi 30 évesek vagyunk, ő 33.
Szóval megoldható.
Te nem tudod milyen az amikor a legjobb baratod elkezd nôzni ea evek alatt arra eszmelsz ra, hogy nincs semmliyen vélemny ,gondolat ami számít bármit mondasz csak leszarást kapsz
Ebbol csak ugy lehet felállni hgy mas barátokat keresek de nem talaltam még
4
Ha mindenki családot alapít, akkor csak nem olyan nehéz csajozni, nem?
1-esnel a pont. azoknal a noknel teljesen felesleges is probalkozni, akik a legaprobb szikrajat sem mutatjak az erdeklodesnek.
baratokat meg nem konnyu, de nem is lehetetlen szerezni. el kell menni uj helyekre: tanfolyamokra, tancolni, edzeni, sportolni, biztos van valami hobbid, vannak ilyen fozotanfolyamok, mittomen, ahol uj emberekkel ismerkedhetsz meg.
legy nyitott, kedves, segits masokon, erdeklodj masok irant es akkor majd ok is fognak erdeklodni irantad. igy megy ez.
ha valtozast akarsz, belulrol kezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!