Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy átlag férfinek kb 200-1000...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlag férfinek kb 200-1000 visszautasítást kell tűrnie magabiztosan,hogy olyan barátnője legyen aki bejön neki?

Figyelt kérdés

[link]

Itt egy link ,angol tudók elonyben

Az elso válaszban a csávó irja hogy több száz novel beszélt annak csak a töredéke hozott randit es annak a töredékebol lett barátnő

Hogyan lehet azt mentalisan elviselni?

(Es most ne ertsetek felre nem nõgyūlölô a poszt ,megertem hogy ok is azt akarjak aki a legjobb nekik)

De megis azt hogyan,lehet ezt elviselni ha mar évekig megy?

30 eves vagyok,nyomom a self helpet ,de ugy erzem h hagynom kene es csak nyomnom kene a tindert ,prostizast neha ha nagyon ramjon a szexhiany meg nyilvan elni az eletemet mintha ez nem zavarna (ez a legnehezebb)

Par kapcsolat félém volt , de e az szerethetetlenség érzés sokszor utolér

2023. szept. 24. 18:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Te nem tudod milyen az amikor a legjobb baratod elkezd nôzni ea evek alatt arra eszmelsz ra, hogy nincs semmliyen vélemny ,gondolat ami számít bármit mondasz csak leszarást kapsz"

Öhm, de, a legtöbb férfi átesik azon, hogy a barátjának párkapcsolata és családja lesz.

nyilván az első hónapokban elkerül a fókusz, újraosztódnak a prioritások és bizony a haverokkal való fix pénteki sörözés már nem annyira fix.

De milyen vélemény az, ami leszarást kap?

Tudnál példákat mondani?

2023. szept. 24. 23:55
 12/19 anonim ***** válasza:

"Nem, egy átlag férfinek nulla darab visszautasítást kéne tűrnie, ha csak olyan nőnél próbálkozna, aki mutat valami hajlandóságot irányába."

Na ne viccelj, akkor igazából az átlag férfi senkinél nem próbálkozna. Felém ÉVEK óta egyetlen nő sem mutatott egy szikrányi érdeklődést sem. Semmi, abszolút nulla lehetőségem van ezek alapján ismerkedni.

Egyébként én is azon a véleményen vagyok, hogy nem érdemes random emberknél próbálkozni, mert úgysem lesz siker belőle 99% eséllyel.

Szóval csak azoknál érdemes ténylegesen kezdeményezni, akik legalább valamiféle jelzést adtak arra, hogy szabad a pálya.

Viszont ahogy leírtam mi van akkor ha valaki TÉNYLEG nem kap semmiféle jelet SENKITŐL, soha? Akkor ő rohadjon meg egyedül?

2023. szept. 25. 09:05
 13/19 anonim ***** válasza:

12

olyan szerintem nincs, hogy semmifele jelet nem kapsz senkitol.

nem rogton azzal kell inditani, hogy szep labak, mikor nyitnak, hanem el lehet kezdeni egy beszelgetest barmi egyebrol.

az idojarasrol, a hobbijarol, segiteni neki, ha kifogyott a nyomtatobol a papir, vagy csak segiteni a szomszedlanynak felcipelni a nehez csomagot a 4-re, mittomen.

vegso soron ott van rengeteg kamu duma az "olyan ismeros vagy valahonnan"tol a segitseget szeretnel kerni tole mert nem tudod berakni a mosast,

szomoru, hogy ezt amugy nem tanitjak az iskolaban, akinek a szulei nem mondjak el (marpedig a 80-as 90-es evek szulottjeinel meg jellemzoen nem voltak nyitottak erre az osok), annak maganak kell rajonnie.

valahol el kell kezdeni.

2023. szept. 25. 10:31
 14/19 anonim ***** válasza:

13-as: de képzeld, van ilyen...

Utoljára több, mint két éve volt bármiféle közöm nőkhöz, igaz abban az évben volt pár próbálkozás, randi, csók, szex, de azóta semmi. Levegő vagyok, láthatatlan a nők számára. Mondjuk ez mindig is így volt, csak néha voltak egyedi esetek...

Amit te írtál pedig megint csak az a kategória, hogy random nőhöz megy oda az ember.

"vagy csak segiteni a szomszedlanynak felcipelni a nehez csomagot a 4-re, mittomen"

Ezekből nem lesz vonzalom ,se komoly beszélgetés. Alapvető udvariasságnak tartom ezeket a dolgokat, de igazából pont emiatt semmire nem megy vele az ember. Ha csak azért csinálnád meg a hasonló dolgokat, mert valami mást remélsz az pedig eléggé mesterkélt és kifejezetten visszás dolog szerintem.

2023. szept. 25. 11:07
 15/19 anonim ***** válasza:

#12! Miért, ha próbálkozik annál, akit nem érdekel, tehát visszautasítja, akkor nem egyedül rohad meg?🤔

Az eredmény mindkét esetben ugyanaz, a kérdés csak az, elutasítással akarja vagy anélkül.

Az volt a kérdés ennyi utasítást KELL-e eltűrnie? Arra válaszoltam. Nem, nem kell, csak, ha akarja.

2023. szept. 25. 11:18
 16/19 A kérdező kommentje:

14 te jarsz valahova

En az elmult 5evben sehova ,bizonyos okok miatt

De nagyjából mae kezdek kikandikalni a medve barlangbol de nehez

13.ezek nagyjabol megvannak csinálom is ha alkalom adódik

2023. szept. 25. 16:38
 17/19 anonim ***** válasza:
15-ös: de igen. Tehát a lényeg ha valaki felé abszolút 0 érdeklődést mutatnak, akkor neki fölösleges BÁRMIVEL is próbálkoznia. Szomorú tanulság :(
2023. szept. 25. 16:47
 18/19 anonim ***** válasza:

#17! Így van. Semmi értelme.

2023. szept. 25. 17:01
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha tisztában vagy magaddal, anyagi lehetőségeiddel. Külsőddel… és ehhez célzottan keresel partnert akkor nincs is sok elutasítás. Könnyű partnert találni! Ha viszont csóró vagy , esetleg szarul nézel ki de akiknél próbálkozol más szint….👍🏻
2023. szept. 26. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!