Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Panaszkodnak a lányok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Panaszkodnak a lányok, hogy nem találni normális férfit, ha találni véletlen akkor pedig mégsem jönnek vele össze. Akkor miért megy a sírás?

Figyelt kérdés

Sosem értettem ezt.

Miért gondolkodnak így a lányok?

Panaszkodnak, hogy rossz a felhozatal. Bezzeg amikor véletlenül szembe jön egy "jófiú" kifogásokat keresnek és nem jönnek vele össze.

2023. szept. 27. 07:21
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
15%
+1 Az 5-ös válaszára! Volt itt korábban hasonló okfejtés, amiben ment a fagatózás, hogy hölgyeim írjátok már le, hogy mit is jelent az, hogy normális pasi? Az első (értelmes) válasz az volt, hogy nézzen ki jól, és ne csalja meg. Társkeresőn meg se nézik a pasi adatlapját, hiába van tele pozitív dolgokkal, hanem egyből húzza negatív írányba.
2023. szept. 27. 08:30
 12/27 anonim ***** válasza:
54%

Most komolyan az a bajotok, hogy nem akarunk okádék külsejűvel lenni?

Azért ne b@sszátok már meg!

Ez alap dolog.

2023. szept. 27. 08:41
 13/27 anonim ***** válasza:
36%
#12 Az a baj, hogy még átlagos pasinak se adtok esélyt, mégha ti nők szintén csak ilyenek vagytok.
2023. szept. 27. 08:49
 14/27 anonim ***** válasza:
53%

Az a baj, hogy átlagosnak hiszitek magatokat, átlagon felüli nőket leteheneztek, top külsejűekre pedig fanyalogtok, hogy nem nagy szàm.

Na ez itt a baj. A realitással nulla kapcsolatotok van.

Tükörbe kellene nézni és némi önkritikát gyakorolva fejlődni. Nem azt várni, hogy a nők menjenek olyanba, ami csak nektek jó, nekik nyűg.

2023. szept. 27. 08:52
 15/27 anonim ***** válasza:
14%
Az a baj hogy a (jó fiúk) ocsmányak meg kövérek mindig! Miért akarjátok hogy egy szép lány elfogadjon egy selejtet?
2023. szept. 27. 08:54
 16/27 anonim ***** válasza:
66%

Ööö.. és ebben a történetben ugye te lennél a "bezzeg a fiú"?

Érdekes, itt mindig vergődik valamelyikőtök ezen, többször láttam már olyan választ egy segítségkérő, elkeseredett kérdésre, hogy az adott nő megérdemli a sorsát, "bezzeg a jófiú nem kellett!"

Na, innentől nevetséges az állandó rinyátok, mert ugyan hogyan lehetne jófiú az, aki anonim oldalon az első adandó alkalommal belerúg a másikba, akivel nagy valószínűséggel sosem volt és sosem lesz dolga.

Empátia zéró, kicsinyesség, agresszió annál több..

2023. szept. 27. 09:00
 17/27 anonim ***** válasza:
21%
Apam fiatal korában igazi sarkos nocsabasz volt. Engem sem tartanak csúnyának sőt... ezek ellenére mégis megszenvedtem a kapcsolatokat. Ha én szerettem mindig mocskosul átvertek. Egyszer beszélgettem erről apuval,hogy miért járok így mindig. Azt mondta, és tudom,h igazat mondott,hogy a jóképű férfiaknak nem érdekük feltétlen a nőkkel rendesnek lenni,mert enélkül is mindent megkapnak. Amikor véget ért egy kapcsolatom, amit szerintem soha nem fogok kiheverni,hozzámentem a jó fiuhoz. Nagyon szomorú, boldogtalan vagyok és nem azért mert szemét, sőt nagyon sokat segít a gyerekem körül is. De hiányzik az az érzés,ami pluszt ad. Ezt is tudja apu..a ferjem kicsit pockos is, de ez nem zavar. Nem ez miatt érzek úgy ahogy. Mellesleg ő így vett el,hogy tudja az érzéseim. Öt is sajnálom,magamat is. Le is mondtam a boldogságról...ugyan mi jó történne már velem 34 evesen.
2023. szept. 27. 09:31
 18/27 anonim ***** válasza:
69%

Van nekem egy jófiú barátom. Aki nem èrti mi a baja a nőknek vele, mert ő jófiú.

A gond annyi hogy 30 èvesen mèg anyutól kell engedélyt kèrnie arra hogy elmehessen valahova. Annyira nincs pènze szegènynek hogy kb 10 ezer forintot oszt be egy hónapra. Annyira szeretet èhes hogyha egy lány ráköszön hogy szia, ő már kirakja a facebookon hogy kapcsolatban.

2023. szept. 27. 09:37
 19/27 anonim ***** válasza:
45%
#17 pont a te példádból kiindulva érzi azt egy jófiú ha átlagon felüli bnője alakul, hogy ez csak véletlen és nagyon nem kell beleélni magát.
2023. szept. 27. 09:37
 20/27 anonim ***** válasza:
70%
Valójában minden jófiúnak van csaja, a gond ott kezdődik, ha te tartod magadat jófiúnak és piedesztálra emeled magad… ez esetben csak egy beképzelt kis hülye vagy.
2023. szept. 27. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!