Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Panaszkodnak a lányok, hogy nem találni normális férfit, ha találni véletlen akkor pedig mégsem jönnek vele össze. Akkor miért megy a sírás?
Sosem értettem ezt.
Miért gondolkodnak így a lányok?
Panaszkodnak, hogy rossz a felhozatal. Bezzeg amikor véletlenül szembe jön egy "jófiú" kifogásokat keresnek és nem jönnek vele össze.
Most komolyan az a bajotok, hogy nem akarunk okádék külsejűvel lenni?
Azért ne b@sszátok már meg!
Ez alap dolog.
Az a baj, hogy átlagosnak hiszitek magatokat, átlagon felüli nőket leteheneztek, top külsejűekre pedig fanyalogtok, hogy nem nagy szàm.
Na ez itt a baj. A realitással nulla kapcsolatotok van.
Tükörbe kellene nézni és némi önkritikát gyakorolva fejlődni. Nem azt várni, hogy a nők menjenek olyanba, ami csak nektek jó, nekik nyűg.
Ööö.. és ebben a történetben ugye te lennél a "bezzeg a fiú"?
Érdekes, itt mindig vergődik valamelyikőtök ezen, többször láttam már olyan választ egy segítségkérő, elkeseredett kérdésre, hogy az adott nő megérdemli a sorsát, "bezzeg a jófiú nem kellett!"
Na, innentől nevetséges az állandó rinyátok, mert ugyan hogyan lehetne jófiú az, aki anonim oldalon az első adandó alkalommal belerúg a másikba, akivel nagy valószínűséggel sosem volt és sosem lesz dolga.
Empátia zéró, kicsinyesség, agresszió annál több..
Van nekem egy jófiú barátom. Aki nem èrti mi a baja a nőknek vele, mert ő jófiú.
A gond annyi hogy 30 èvesen mèg anyutól kell engedélyt kèrnie arra hogy elmehessen valahova. Annyira nincs pènze szegènynek hogy kb 10 ezer forintot oszt be egy hónapra. Annyira szeretet èhes hogyha egy lány ráköszön hogy szia, ő már kirakja a facebookon hogy kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!