Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rázzak le gyerekbántalmazókat, vagy nyuggereket hogy véletlen se inditsak el bennük semmi dühöt?
Véletlen alakult csoportbeli beszelgetésekböl lett privátszféra amiben elkezdenek nyomulni.
Társat keresni se merek online mikor alig vannak beszámíthato mentálisan tiszta pasik így is.
A gyerekbántalmazóknál pl félek hogy a dühük a gyereken csattan majd. A nyugdíjas bácsit pedig megbántani nem akarom pedig írtam neki hogy nem keresek társat.
Rajtuk kívül ismeröseim is vannak olyanok akik pl nárcik, vagy pedok. A no kontakttal le tudom őket rázni. De alapvetoen ilyen beszélgetős kapcsolattartást akarnak legalább, erőszakosak.
A no kontakt a gy.bántalmazónál nem jött be mert rámhozta a frászt hogy kórházban a gyerek, így a no kontakt fel lett oldva részemről mert megijedtem.
Annyi.zavart ember van, én meg úgyis tehetetlen vagyok mások életét megmenteni meg ilyenekben, ezért inkább nem néznék bele mások életébe mert csak nekem "fáj", le akarom rázni őket humánusan.
Szerinted nem mondtam meg.igaz?
Akkor baráti kaocsolattartás meg ilyeneket akarnak. Írtam hogy erőszakosak! Ami az átlag normálisaknál beválil az mentális zavartaknál nem válik be!
De ezeknek mintha én lennék a remény meg vmi kapaszkodó.
És ha nem vagyok humánus a gy.bántalmazonál is mi van?
Nem tartottam semmilyen kapcsolatot már erre rámír hogy kórhazban van a kicsi.
Már most "zsarol" a gyerekkel.
Ha "szemét" vagyok, a gyerek sínyli meg.
Sajátot.
Ezek ilyen mentális zavartak szinte fel kéne vennem a videocseteket is.
Nagyon durvákat mondanak csinálnak.
Én ebbol ki akarok szállni. Nem vagyok én egy karitas vagy Mária.
Ööö te sem vagy százas vagy kamu amit írsz. Egy anyuka, vagy apuka nem ismerkedik pedo vagy nárci emberekkel nem csak a gyereke biztonsága miatt, hanem önmaga biztonsága miatt.
Na és kíváncsi lennék mire alapozod a tudásod, mert ezeket szakemberek tudják megállapítani hosszas vizsgálatok alapján, illetve minden ilyen szakmába a szakmabeliek is átesnek egy komoly pszihológiai vizsgálaton, még a tűzoltók is egy 500 oldalas pszihológiai teszten, de ha meg te szakember lennél akkor eleve nem írnál ilyen kérdést, mert tudnád hogy kerüld el vagy hogy rázd le az ilyen embereket, arról nem is beszélve ha ezek a pácienseid lennének akkor meg te sem lennél jó szakember mert teregeted a pácienseid életét, veled is gond lenne pszihésen, úgy meg életveszélyes lenne a pácienseidre nézve praktizálnod. Hipokratészi eskü, orvosi titoktartás,lehetne sorolni.
De mivel egyik sem vagy, és egy ismerősöd sincs, se gyereked, így ez a kérdés egy újabb kamu kérdés.
Egy gyerekkel rendelkező szülőnek nincsenek ilyen ismerősei.
Amúgy meg, ha valaki ismeretlenül megkeres és necces akkor nem kéne visszaigazolnod mint ismerős, tiltani kell gyermektelenül is. De az emberek nagy többségének a szeme előtt az van, és ezt a celeb emberek profilja generálta, hogy nekik is minél több követői, vagy ismerősei legyenek, mert akkor a piramis csúcsán lesznek. Egy frászt, nagyobb az esélye ha ismeretleneket, boldog boldogtalant visszaigazolsz, hogy van köztük olyan is aki necc. Nem ártana szűrni.
Na és szülőként ismerni a közösségi oldalak beállításait, vagy veszélyeit, és nem felpakolni képeket a magánéletedről, de én nem hiszem hogy ez a kérdés igaz.
Engem is megkeresett már egy "csaj", aki ismeretlenül zaklatott, semmi udvarias bemutatkozó szöveg, hogy ez és ez vagyok, és tudakolni szeretné, hogy jó embernek ír-e. Á, dehogy először egy cigány zene linket küldött, aztán meg egy ölelkezős képet a párjával, a képen nem cigányok voltak. Kamilláztam rajta, hogy ki a piklák ő, és mi a piklákot akar, mert dunsztom se volt, gyorsan töröltem az engedélykérését és nem vettem fel. Két mozdulat volt és nem zavart többé az illető. Biztos összekavart egy másik ugyanolyan nevűvel.
Az írásképed alapján veled is vannak problémák érthetetlen amit írsz, ismerősök akik bántalmazzák a saját gyereküket és téged zsarolnak mintha a te gyereked lenne.
Melyik tanyán unatkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!