Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rázzak le gyerekbántalmazókat, vagy nyuggereket hogy véletlen se inditsak el bennük semmi dühöt?
Véletlen alakult csoportbeli beszelgetésekböl lett privátszféra amiben elkezdenek nyomulni.
Társat keresni se merek online mikor alig vannak beszámíthato mentálisan tiszta pasik így is.
A gyerekbántalmazóknál pl félek hogy a dühük a gyereken csattan majd. A nyugdíjas bácsit pedig megbántani nem akarom pedig írtam neki hogy nem keresek társat.
Rajtuk kívül ismeröseim is vannak olyanok akik pl nárcik, vagy pedok. A no kontakttal le tudom őket rázni. De alapvetoen ilyen beszélgetős kapcsolattartást akarnak legalább, erőszakosak.
A no kontakt a gy.bántalmazónál nem jött be mert rámhozta a frászt hogy kórházban a gyerek, így a no kontakt fel lett oldva részemről mert megijedtem.
Annyi.zavart ember van, én meg úgyis tehetetlen vagyok mások életét megmenteni meg ilyenekben, ezért inkább nem néznék bele mások életébe mert csak nekem "fáj", le akarom rázni őket humánusan.
Egy példa
Egy apukának egy prostituálttól van gyereke. Anyuka nagyon durván bántalmazta a gyereket így apukához került, aki szintén nagyon nem százas. Jár ugyan hozzájuk a gyámügy de a gyereket nem emelik ki, viszont apuka korábbi nagyobb gyerekei gyűlölik az apjukat es semmilyen kapcsolatot nem tartanak vele(nem véletlenül és elszöktek tőle 18 évesen)
A gyámügy néha ránéz a kicsire kulfoldon vannak, a gyerek a nyelvet se tudja, se barátai senkije nincs csak a bántalmazo apja. Aki nekem írogat!
Na ilyenek.
Az apja már csak videocseten is erőszakos sérült. Ez virít is.
Ha te beszélgetsz ilyenekkel, meg ilyenek vesznek körbe akkor neked ez a közeged.
Úgy tudsz tőlük megszabadulni, hogy környezetet változtatsz.
Pl komolyabb felelősséget igénylő munkahely, ezáltal magasabb fizetés, amiből el tudsz költözni a telepről.
"De ezeknek mintha én lennék a remény meg vmi kapaszkodó.
És ha nem vagyok humánus a gy.bántalmazonál is mi van?
Nem tartottam semmilyen kapcsolatot már erre rámír hogy kórhazban van a kicsi.
Már most "zsarol" a gyerekkel.
Ha "szemét" vagyok, a gyerek sínyli meg."
Ühü nem írtál ilyet, hogy ilyenekkel nem tartasz kapcsolatot, akkor ez mi?
Na és a 12-es válaszod?
Neked nem való ezek alapján a közösségi oldal,mert nem tudod önmagad biztonsága alapján szűrni az embereket.
Tiltás gomb arra való.
Aki necces dolgot tapasztalt már az megtanulta mi az hogy szűrés.
De ismeretlen emberek irogatnak neked, messziről jött ember azt ír amit akar.
Amugy a néger csalók típusú kókler csalás sorozathoz hasonlító technika.
Egy profil mögött bárki lehet és bármilyen hazugságot kitalálhat, ha nem ismered személyesen őket, nem videochat-eltél velük és nem találkoztál velük személyesen.
Társkeresőzni akarsz, akkor keress megbízhazó társkereső oldalakat, ahol a biztonság is megvan. És olvas utána milyen csalás típusok vannak amiket kiszűrni kell egy átlag felhasználónak, és jelenteni az oldal felé.
Azért találnak meg mert vagy érzelmileg kiszolgáltatott vagy, vagy naív és nem ismered az internetes csalások típusait.
Bárki belefuthat ilyesmibe naivan és tudatlanul, csak kérdés, hogy tovább folytatja a kommunikációt naivan, vagy tilt és jelenti az oldal felé.
A mai világban sajnos már bőven van millió példa itt a gyk-n is, amiből közvetetten okulhatsz és tanulhatsz szűrni olyan embereket, vagy kamu embereket akik ilyenekkel próbálkoznának.
11-es te nem értetted amit írtam, azt írtam, hogy egy szülő önmaga és a gyereke biztonsága érdekében ha ismerkedni akar nem olyan oldalon teszi ahol hemzsegnek a kóklerek, kamu emberek vagy necces emberek.
Illetve jeleztem, hogy nem vagy szakember, hogy megállapítsd milyen emberrel levelezel ismeretlenül. A szakemberek is hosszabb vizsgálat alapján mondanak szakvéleményt.
Az ilyenek nagy többsége csaló, akik az ember pénzét akarják, pl. amit írtál, a gyerek kórházba került aztán jött volna később a pénzkérés és stb.
Volt itt anno nagyon rég egy kérdés hogy hogyan tudja lebuktatni az illető az édesanyja csaló levelezőtársát, aki pénzt kér tőle,és betegségre hivatkozik a csaló, és az édesanyja szegény meg elhisz neki mindent.
Remélem sikerült a kérdezőnek kirángatnia ebből az édesanyját.
Ismeretlen emberekre ne alapozz semmit, hogy ez így van amit ír.
" Jár ugyan hozzájuk a gyámügy de a gyereket nem emelik ki, viszont apuka korábbi nagyobb gyerekei gyűlölik az apjukat es semmilyen kapcsolatot nem tartanak vele(nem véletlenül és elszöktek tőle 18 évesen)"
Sántít amit írsz,pláne az előzménnyel együtt. Egy nagyon durván bántalmazott gyereket nem hagynak olyan környezetbe ahol necces lennie.
Én nem tudom, hogy csak chatetél-e azzal a fószerrel vagy személyesen ismered-e, de ha csak ismeretlenül írt neked ilyeneket, akkor neked kéne elgondolkoznod azon hogy nem kéne ennyire naívnak lenned.
Az apjáról messziről virít hogy erőszakos, zavart ember, már én se birom, nemhogy a gyereke.
Nem vitatkozni jöttem.
Ilyen emberek vannak léteznek köztünk.
Én nem is írogatok nekik.
Videocseten szokott hívni de olyankor írok is, hogy nem érek rá.
Hallgatni se birom amiket mond. Feldqrabolt gyerekekről is beszél. Nem normális.
18-as én azt nem értem, hogy minek vannak ilyen emberek az ismerősi listádon???
Külföldön él, soha az életbe nem találkoztál vele, se a gyerekeivel, láttad videochaten a gyerekeit is vagy csak a fószert?
Vagy csak a fószer kitalációit eszed?
Hogy tudod lerázni őket? Pl. nem kéne megadnod senki ismeretlennek hosszas beszélgetés nélkül az elérhetőségedet, de ha már megadtad és az ismerősöd akkor eltávolít és tilt, ez minden amit tenned kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!