Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor hogy is van ez? Sok nő (itt és a való életben is)
nyugtatja a kisfarkú pasikat, hogy nincs velük baj, de
ugyanezek a nők "véletlenül" mindig közepes/nagy
méretű férfivel jönnek össze. Hát nem érdekes?
De te ezt honnan tudod, kérdező? Más pasik farkát vizslatod?
2022. nov. 5. 20:24
2/27 A kérdező kommentje:
Nem lényeges, honnan tudom. Nem a kérdésre válaszoltál. Vagy szerinted nem igaz, amit a kérdésben állítok?
Szerinted a randik alkalmával tudják a nők, hogy mekkora az adott srácnak vagy mi alapján gondolod ezt?
2022. nov. 5. 20:29
Azt jobban utálják ha egy férfi 5 perces vagy nem tud elélvezni!
Neked mekkora hogy még mindig ezen pörögsz???
2022. nov. 5. 20:31
Na, megint van egy kissebbségi komplexusoktòl frusztrált kis pöcsű.
2022. nov. 5. 20:35
6/27 A kérdező kommentje:
#3 Nem tudják randizáskor nyilván. De miért kell ilyen értelmetlen dolgot kérdezni? Nem azt állítottam, hogy a nők nem randiznak kisfarkú férfiakkal. Azt állítottam, hogy a kisfarkú fiúkat nyugtatgató nők képmutatók. Persze nem tudják randizáskor a farokméretet, de ha kiderül, hogy kicsi, akkor rövid úton ejtik a férfit, mert valójában normális méretet és jó szexet akarnak. Nem értem ezeket a nőket. Persze lehet, hogy nem az ő hibájuk, mert a társadalom nevelte beléjük a gátlásosságot és a túlzott tapintatoskodást, ezért nem akarnak megbántani senkit, és ezért nem mondják meg őszintén, hogy mire vágynak. De ezzel több kárt okoznak, mintha kegyetlenül őszinték lennének. Ha azt mondanák, amit tényleg gondolnak, akkor a kisméretű srácok felkészülhetnének rá, hogy az élet nehéz és csalódásokkal teli lesz számukra. De mivel félrevezetik őket, így nem értik, hogy miért nem kellenek senkinek, pedig a lányok azt mondják, hogy megfelel a kis szerszám, aztán valahogy sosem. Ez jobban tönkreteszi ezeket a fiúkat, mint a nyers igazmondás. Ezért tettem fel ezt a kérdést, szerintem teljesen jogosan.
Amúgy ez engem is érdekel...
Részlegesen gyógyult vaginizmusom van, ami miatt egy átlagos farokkal némi szenvedés árán még képes vagyok szexelni, de átlag alattival az igazán jó (nem fáj, nem kell plusz síkosítás, mehet akármilyen póz stb.) Valahogy mégis szinte mindig átlagos/nagy farkú férfiakkal akadok össze.
Engem komolyan érdekel, hogy ez csak a nagy számok törvénye alapján előforduló szerencsétlen véletlen, vagy a rövid-vékony farkú férfiak gátlásosak és nem ismerkednek.
2022. nov. 5. 20:41
A nagyszerszámok törvénye már csak ilyen!😀
2022. nov. 5. 20:44
8
Lol, ez hogy nem jutott eszembe? 😄
2022. nov. 5. 20:46
10/27 A kérdező kommentje:
#7 Jól mondod, az ilyen férfiak nagy átlagban sokkal gátlásosabbak, mint a nagyobb méretűek, ezért ritkábban is ismerkednek. Van, akiben a kezdetektől megvolt a gátlásosság, van, akiben a rossz tapasztalatok miatt alakult ki.
Te igazi álomnő lehetsz az ilyen férfiaknak, szóval kérlek ne add fel a keresést, azért ismerkednek az ilyen srácok is, szóval meg fogod találni a hozzád valót. :D
Kapcsolódó kérdések: