Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akkor hogy is van ez? Sok nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor hogy is van ez? Sok nő (itt és a való életben is) nyugtatja a kisfarkú pasikat, hogy nincs velük baj, de ugyanezek a nők "véletlenül" mindig közepes/nagy méretű férfivel jönnek össze. Hát nem érdekes?

Figyelt kérdés

2022. nov. 5. 20:22
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
😄De most komolyan, mekkora?
2022. nov. 5. 20:55
 12/27 anonim ***** válasza:
Mi számít kicsinek ? Valami kiindulási alapot adhatnal, hogy egyet tudjak érteni vagy meg tudjam cáfolni.
2022. nov. 5. 21:02
 13/27 A kérdező kommentje:

#12 Nem írtam pontos méretet, mert azt vettem észre, hogy olyankor mindig abba az irányba megy el a vita, hogy mi a valós vagy képzelt átlagméret.

Mivel egyénfüggő, hogy kinek mi számít kicsinek, ezért azzal segítenél a legtöbbet, ha leírnád, hogy neked személy szerint mekkora a túl kicsi, és hogy kezeled a helyzetet, ha egy ilyen férfivel hoz össze a sors.

2022. nov. 5. 21:06
 14/27 anonim ***** válasza:
84%

12-és vagyok

Túl kis méretű (pár centis) párom nem volt, a legkisebb 13 cm-s (jelenleg is vele vagyok, de az eggyel előtte lévőnek is ekkora volt), velük sokkal jobban elveztem a szexet és orgazmusom is volt, viszont előtte volt két nagy méretű párom (18-20 cm), velük kifejezetten fajt, hiába voltam nedves és használtunk sikositot, nekem túl nagyon voltak ezek a méretek.

Úgyhogy én jobban preferalom az átlagos méretet.

24N

2022. nov. 5. 21:19
 15/27 anonim ***** válasza:
10%

12.-14.

Azért az se mindegy mekkora csaj vagy!

2022. nov. 5. 21:31
 16/27 anonim ***** válasza:
65%
Nem értek egyet egyáltalán. Volt sok barátnőm, volt szex kapcsolatom, ellenben az a barátom, akinek sokkal férfiasabb kiállása van, sokkal jobban szeretik a nők, a szerszám mérete is nagyobb, nem volt ennyi kapcsolatban része. Sosem merült fel egyetlen randin sem, egyetlen egyszer nem kérdezte meg egy nő sem, hogy mekkora, de még szex alatt, után sem mondtak semmit, szó sem volt erről, pedig hosszabb távú kapcsolatokban szép nőim voltak. Egy normális nőt ez nem érdekel.
2022. nov. 5. 21:32
 17/27 A kérdező kommentje:
Ypszilon1980, örülök a jó tapasztalataidnak. :D Ez esetben szerintem a tied nem lehet kritikusan kis méretű. Azt esetleg elmondod, hogy mekkora?
2022. nov. 5. 21:36
 18/27 anonim ***** válasza:
Nem kritikusan és nem is kis méretű, annyit elárulok.
2022. nov. 5. 21:40
 19/27 A kérdező kommentje:
#18 Oké, viszont ha egyáltalán nem kicsi, akkor nem csoda, hogy nincsenek rossz tapasztalataid. Az természetes, hogy a tiedtől is vannak nagyobbak. Én itt a kicsikről kérdeztem, akiknek még egy közepesnek titulálható méretet sem ér el a pénisze, szóval téged igazából nem is érint ez a téma.
2022. nov. 5. 21:47
 20/27 anonim ***** válasza:
Ez a tudjak nem tudjak akkor fake bulshitt hogy az eszem eldobom!! A ferfiK kis % az akik vekony kis farkuak igy nyilvan a no nem is szamit ra hogy legalabb ne egy 15-6 centis 4.5 inches pélo lesz a gatyaban ! Meg azert kis farkuak kozott is vannak olyanok akik jobbak es nem a nyelvukkel meg a kezukkel ha nem kemeny oda tudjak rakni, ismrrik a pozokat es ki is elegitik a not, de ha nem ad lehetoseg ra akkor honnan is tudhatna..
2022. nov. 5. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!