Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor hogy is van ez? Sok nő (itt és a való életben is) nyugtatja a kisfarkú pasikat, hogy nincs velük baj, de ugyanezek a nők "véletlenül" mindig közepes/nagy méretű férfivel jönnek össze. Hát nem érdekes?
Ha romantikus viszonyt keresek, akkor nem a péniszen múlik. Ha ilyen jelleggel ismerkedünk én nem szexelek, amíg nem komolyodik a dolog, ilyen 2-4 hónapos szintig. Márpedig ha én szerelmes vagyok, akkor nem a pénisz miatt vetek véget a dolognak.
Amikor szexpartnert kerestem, akkor aztán ráztam le, akivel nem működött a dolog, nem volt jó. De ez nem méreten múlott...
"...de ha kiderül, hogy kicsi, akkor rövid úton ejtik a férfit,..."
Mikor derül ki? Leghamrabb az első szexnél. Elárulom, hogy a nő sem nézegetni akarja. Ha kielégíted, akkor a te farkad lesz számára a tökéletes.
Ha áll a cerka és figyelsz a nőre, akkor élvezni fogja.
Ez az egész farokméregetős dolog csak arról szól, hogy egy testi adottsággal próbálod (próbáljátok) megmagyarázni, hogy miért nem tudtok ismerkedni és ha véletelnül mégis bejuttok egy nő ágyába, akkor ezzel magyarázzátok, hogy bénák voltatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!